belarus 105
Član
- Tu od
- 26 Ruj 2011
- Poruka
- 482
Ima par videa na netu kako se zmija zavlaci unutra I zakelji, tako da valjda donekle radi. Trik je namotirati tu kutiju uz neki rub. Sto se tice mamljenja, pretpostavljam da bi se od nekog klinca moglo nazicati nesto otpada iz hrckovog kaveza
Nadao sam se da toga ima za kupiti kod nas. Velis ljeplo za miseve, gdje toga ima za kupiti? Malo me frka da se ne ispostavi da ne drzi dovoljno za zmiju
Ima jos jedna varijanta klopke tipa sifon ili vrsa, ali mi se cini da zmija teze udje u nju.
tog lijepila bi trebalo biti svugdje za kupiti(naravno ne na kiosku) najviše u poljoprivrednim ljekarnama, ali i u velikim trg.lancima, trgovinama sa kučnim potrebštinama(npr. ofertisima, možda, nisam siguran), a i u puno trgovina mješovitom robom . kod mene ima stvarno svugdje za kupiti a i nije skupo.dolazi obično u tubama od oko 200, 300 ml.
jedino neznam koliko je jako, da li bi moglo zadržati zmiju,ali mislim da kad bi tu kutiju, dasku ili nešt slično pričvrstio za nešto ( zid , stup , drvo) i dovoljno namazao lijepila , da zmije do 50, 60 cm ne bi imale šanse.Ne znam točno to je samo moje mišljenje , nisam probao.