• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zmije

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Re: Najezda novih kučnih ljubimaca

Mene ždere da mi slika prije mutna,što je ovdje,na jednoj je mislim neka zmija,pa ostaci nečeg očerupanog,što ima dalje.Ja sinoć naletio na cesti na 3 mlade kune,šteta što nijednu nisam pogazio,najebo onaj gdje se ta štetočina zavuće,
Labavi ja bih ako može jednog divljeg prasca 20 kg pa neka se deblja za gulaš,:drink::drink:
kakvu štetu radi kuna?

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Puknuti kaj ti se ne čini da se celi svemir ajkuli zameril,samo gunđa i kritizira,ponekad me podsječa na ovu moju doma......:icon_weed:
Iwanho neznam al mislim da nije,pa bjeloušku sam vidio dosta puta al je ona potpuno crna i odozdo bijela,ova je sa nekim šarama po leđima i mislim da (osim bijelih pjega)ima veču i drugačiju glavu,inače je bila mirna nije ni pokušavala ugrist ni mačku ni mene kad sam je uzeo u ruke.
Nekad sam na poslu uhvatio jednu sličnu ovoj al je bila veča i svojski se trudila ugristi me dok sam je pokušavao uhvatiti i vratiti u šumu(krenula u kuču,zatim zbrisala pod auto i ovila se oko spone):icon_redface:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Ja sam pomislil na bjeloušku zbog bijelih pjega. Glavno da je miroljubiva.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Puknuti,pusti kunu među tovne piliće pa da vidiš kakvu štetu napravi,imaju ljudi problema sa njom jako puno,pogotovo po pitanju peradi,sva sreća pa imam DSĐ,iliti domaću selsku đukelu koja tamani sve pridošlice u dvorište.A zmija viđena u mojoj blizini kuće većinom ne prolazi dobro,odnese joj kosa ili nož glavu

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ma nemam tovne piliće , to za mene odrađuje vindija ..ali među bale neka nikad okom viđena živina donosi i skladišti jaja ..te bale su možemo reči na drugoj etaži ..otvorena i dostupna i za slona ako treba ..pa zato pitam

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Jaja nose štakori jednog sam videl kad je na rog stavil jaje idu na zadnjim nogama a prednjim drži jaje .

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
A domaći tvor,on je ljubitelj svih vrsta jajca i pogotovo voli napuštene štagljeve za smještaj i gozbu

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Ajkula uskoro imaš one slike pod"šečerac":drink:
E ovdje sam več na domačem terenu ako nepoznam zmije,jaja nose i spremaju psi i mačke........ma naravno šalim se ......ali da to rade i štakori i tvorovi,ali i kune i to je točno!!!

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,477
Labavi, uhvatiš zmiju rukom, pru:icon_pidu:tićem joj otvoriš usta, ako ima u gornjoj vilici dva zuba, onda je otrovnica, i ako hoćeš pusti je da te ugrize(da vidimo hoćel joj šta biti).

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Bravo @nimren, bil ti htio biti moj osobni savjetnik?
Vidim da imaš sjajne ideje.:icon_mrgreen:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,477
Bih, al .....! nešto sam htjeo reči al sam se predomislio! Vjerovatno se bojim?:icon_weed:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
O pa,gdje si ti meni jarane,nema te,htio te zvat al je.. te onaj tvoj plus,pa kako da ga ukucam na tastaturi,nikako nejde daj,majke ti, nazovi ti mene,stvarno se nisam sjetio zmiji gledat u zube,stvarno neznam kako mi to nije palo na pamet ,pa to je najnormalnija stvar....a da me ugrize(pogotovo danas)pokojna je sto posto!:drink::icon_fU::(punch):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Opčenito MRZIM zmije,ali ako bi kojim nesretnim slučajem ,ne daj Bože i zmija htjela ugristi labavog ili bi polomila zube na staru i žilavu kožu ili bi završila kao ukrasni dodatak

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
:(giggle)::(giggle)::(giggle)::(giggle)::(giggle)::(giggle):

Ajkula, ova ti je dobra!

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,477
Opčenito MRZIM zmije,ali ako bi kojim nesretnim slučajem ,ne daj Bože i zmija htjela ugristi labavog ili bi polomila zube na staru i žilavu kožu ili bi završila kao ukrasni dodatak

Misliš da bi je sitna sačma od labavog pretvorila u faširanoi meso.
Ako ti je za utjehu ja ih lovim u ruke, otrovne eliminišem ove puštam jel nisu štetočine.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Sad će labavi meni poslati čopor divljih svinja preko brijega,hihihi,ali samo one budu moje polje zaobišle,ne odgovara im meni

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Star ti je deda a tebi bi bilo dobro da si isto žilav tam di treba:icon_weed:
Sram te istid bilo ,tako mlad a samo puno priča.......ekšn mladiču,ekšn.....

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
E labavi,ja nisam imao sreće da upoznam niti djedove a niti babe,siromašak mali,jedan djed poginuo 43,a drugi bacio žlicu kada sam još vukao lonček po prašini sa cijele 2 godine,sa babama slična situacija.Svatko ima neki hobi i akciju ,samo su drukčiji akteri i sporedni likovi,netko voli plave ,netko crne žene,meni su prekrasne sve ali jednu poštivam najviše.Volim mir i spokoj

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Ovo poštivam....svak je kovač svoje sreče........što se šečerca tiče a kud si ti skreno,kakve su to teme ?Ajd laku noć.:icon_weed:

Najnoviji postovi

Na vrh