Samo moram napomenut da ovo nije ruku mojih djelo, nego vrijednih ruku mojih roditelja, mukom stečeno uz par godina truda, muke i znoja, analize tla, kako se kaze ono, sjekli šumu na brdu, radili terase te i tu napravili voćnjak. Bilo je i mene al i biti će me, ručno zabijanje stupaca ipak treba potpomognut, ima ih... 5x90cm, na svaku tu dužinu jedan, puta dužina reda pa si računaj koliko ih ima, te rada oko njih samih da ih se obradi, makne kora, napravi špic... al smo sve pozabijali, bilo je lamatanja macolom, e kad se sjetim, rado bi ponovio, al to ćemo drugom prilikom. A kod nas zemlja zemlja pa kamen, al više kamen :scratch nego zemlja :x
Divljač divljač stvara probleme, tako da sreća u nesreći najbolja stvar je ta da kad po noći ili rano ujutro voziš za doma sretneš se sa onima na četiri noge, predivan prizor, pa im malo i oprostimo, al ajde, bu pucalo ak nema druge hehe, 300 metara od naselja je,
kad je lov bu bum bum... sad će me opet netko možda pogrdit... Ali opet tko će ti što priznat, nitko ništa, dok ne ogradiš parcelu žicom, staviš lokot na kapiju nema koristi po niti jednom pitanju.
E kaj sad :scratch čete me izbacit il nečete zbog starih slika :| a objašnjenje za to je da me nema doma duže vrijeme, pa onda... nema ni slika ni ičeg uh ali se nadam da bude i odojka i pive i svega, pa se budemo razračunali, mislim da bi bilo to u redu? :finga: a i ja isto kao bez, khm, u svatove... ne... pa tako ni fotoaparat sa sobom ne nosim kad se nešto radi, ima dana...