josix; vinograd je na dosta strmom položaju kaže:A kolega,,,mioslim ča si stavija kapuč na glavu,,,da te pčele ne zbodu ili nemaš muda da se okreneš..................artyman:artyman:
Vidin ja ti preferiraš,,,način nači ZEMLJA -ZEMLJA....................................:lol::lol::lol::shock:
Vidin ja razradija si ti taktiku,,,,i još malo šardonea,,,i eto otkosa od centimetra,,,,,,,,,,,,,,,,ma kolega kupi bager,,,i nema,,,sve na čistu zemlju nigdje travčice............................:shock::weedman::weedman:sa ovom novom moraš plesat, piše u uputstvima da je to zabranjeno, ali, kaj oni znaju :lol:
radi se o tome, da kad kosiš u lijevo, malo nagnaš lijevu stranu prema zemlji, i tako nišaniš kolko hočeš otkos, možeš do zemlje kosit (što ne preporučam), a možeš centimatar ili 5 centimetara radit otkos...
stvar je vježbe i navike...
brat i ja kosimo lijevo jače, a kad idemo u desno samo vrhom potegnemo po travi...
i brži smo od svih naših pajdaša kad kosimo... stvar vježbe...
A kolega,,,,,,,,,,,,ma mislim ča do tega smo došli,,,,,,,,,,,:lol::lol::lol:
Evo mene opet u tvojin krajevima,,,nadam se da nečeš u šetnju,,,:lol:da se nekako dogovorimo za kafu........:weedman::weedman:
Vidin ja razradija si ti taktiku,,,,i još malo šardonea,,,i eto otkosa od centimetra,,,,,,,,,,,,,,,,ma kolega kupi bager,,,i nema,,,sve na čistu zemlju nigdje travčice............................:shock::weedman::weedman:
A kolega,,,,,,,,,,,,ma mislim ča do tega smo došli,,,,,,,,,,,:lol::lol::lol:
Evo mene opet u tvojin krajevima,,,nadam se da nečeš u šetnju,,,:lol:da se nekako dogovorimo za kafu........:weedman::weedman:
JAAAAVIIII SEEEE!!
Jel ima žena vozačku?
Tak da se pogostimo kak Kontinentalac zapovida :lol:
Naravno,i neka pelja,,,,,a i obavezno se javin........
Ajme bit če loma.....:drinkers::drinkers:artyman: