• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zvane

Z

ZVANE

Guest
Dobro večer dragi forumaši!

Prije svega jedno veliko hvala mome prijatelju, kolegi, poznaniku, zaj***ntu BAGERISTI! Skidam mu kapu te sam i zbog njega na ovom forumu, ma da me je morao tjerat ali hvala Bogu daleko sam mu hehe pa i da me htio naganjat s kombinirkom nebi mu uspijelo. Pratim Vas već duže vrijeme, radove članova i sve ostale teme i rasprave, pohvale s moje strane, na trudu, na radu i svemu ostalome što se kod Vas dešava, nadam se ugodnom druženju sa Vama u buduće vrijeme.

Inače sam iz jednog malenog, naravno predivnog seoceta u središnjoj Istri, još se sjećam onih par grla krava, onog zvuka jednog jedinog traktora u selu, lavež par pasa i drndanje labinke od četrnaest konja. Neasfaltirana cesta... Prošlo je to vrijeme, došli novi ljudi a stara vrijednost se polako izgubila. A tako sam se izgubio i ja, par godina tu, par godina tamo...

Trenutno me nema tamo, ali kako pratim Vaš rad, Vaša napredovanja, polako se stvaraju novi životni planovi i ciljevi, te neki koji su mi odavna značili više od svega, nadam se da će se i ostvariti te uz ovakav forum pun ideja, pozitivnih ljudi, kvalitetnog rada mislim da će se nešto izroditi od svih mojih nauma. Toliko od mene za sada, a nastavak tek sljedi...
 
Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
Pozdrav i dobrodoša........:drinkers::partyman:

E pa kolega Janko,,,,velika mi je čast da si doša među nas,,,i da jedva čekam da pokažeš slike,,,od svojih plantaž jabuk...:prayer::prayer:,ki he ni prova,,nezna ča su sočne jabuke...:supz:a o kraju di se nalaze,,,ono se zove,,,baš raj na zemlji.........ceste daleko,,,,mira koliko češ..

Drago mi je da si se pridružija nama,,,bilo je i vrime,,,još da si mi bliže,,,bija biš prije...........:mrgreen::mrgreen:kako si i sam napisa,,,,,......
 

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Aaaaaaaaaaa vidi vidi, stiglo pojačanje,,, neka neka, ništa nego ti želim dobrodošlicu na forum i hvalati na pohvalama, trudimo se, radimo,crnčimo i tak dalje a šta ćeš kad nam je to u srcu :heart:,,,,, nemremo si pomoć.
Nadam se da će ti pomoć koji naš savjet (post) al nemoj zaboravit da ćemo te malo i za....bavat.:finga: Ajd bok.:drinkers:
 

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,800
primjer kak se čovijek lijepo predstavi

dobro nam došao i ugodno druženje.
 

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
primjer kak se čovijek lijepo predstavi

dobro nam došao i ugodno druženje.

Ha ha da mu @bager nije rekel kaj da napravi, al imaš prvo, opisao se samo tak....
 
G

GROF

Guest
., lipi pozdrav i dobro nam došal!

., lipo te je za čitat., još ako imaš preporuku - reputaciju od BAGERISTE!!!., svaki komentar je bezveze., sretno TI! čitamo se ...
 

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,499
znači,dečki s one strane učke se brojčano pojačavaju.....:scratch
lavež par pasa i drndanje labinke od četrnaest konja. Neasfaltirana cesta
uh,,ovo me u :heart: dirnulo..
 

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,168
centar Istre? Kanfanar, Žminj, Svetvinčenat, Pazin... koji dio centra Istre?

inače, dobro došao!!
i sretno ti bilo na forumu :lol:
 
Z

ZVANE

Guest
Hvala Van lipa na pozdravima, jušto tako prišlo je pojačanje, nemojte zamirit ako moren pisat po svoje ki vidin da anka drugi tako pišu, pak onako, od viška glava ne boli i svaka nova ča se dozna je dobro došla, pa sad kako ki primi, ko za zlo ko za dobro :rolleyess:
Da da, da me Bagerista ni poriva nebi bilo nič od mene dobro ste napisali ma ča se more, me tenta čuda vrimena da dojden mrež Vas svih i več vidin da san na praven mistu, nego... anka kako je Pele napisa :twisted: da ne zabin da ćete me anka zaj****at, ča reč nego samo naprid, :finga: sve se uvažava pa anka i to, nema se ča zamirit.

Moran se nadovezat na Mtd001-ov komentar... Jušto tako, u srce dira, još kad se čovik domisli pasanega vrimena, san bija otrok da, ma opet, kako je bilo lipo, selo malo zeleno, mir, tišina, par kravah, sused z IMT-on i suseda peju sijeno doma, sve miriši po pokošenoj travi, poli mene bila koza, pa se jenumalo kosilo s BCS-kon brez karela, normalno ki kad Van stavin sliku kraja ćete vid anka zač :eek: por pulaštri i kokoš, bila i prasica koja je znala uj s prkata van pa smo je z trukonjon namamili da se torna nazad, ma je dobila je pole, pošla u klobasice i žlomprt :D i tako to sve...

Inače u familiji se ima jenumalo jabuk, par stabli, sad će Bagerista ovo siguro komentirat ma nu, čemo vid ča če reč, ki zame je par stabli, ki poli Vas drugih u Slavoniji je tega da ti oko ne vidi kraja, pak steši se jabuke pelju zvana u Ljepu Našu, ma, forši če se anka to vrime gambjat, i tako, jenumalo krekah (šljivah nu) i kako poli svakega doma, malo vrta malo rubide (korova) kad nidan ne čisti ma ćemo anka to pomalon.

Selo malo na području središnje istre, okolica Pazina da se ne zgubimo bi rekli, eko, toliko od mene za sad, forši kakovu sliku stavin ma da najprvo vidin kako, da me nebi ki ošpota :)
 
Z

ZVANE

Guest
Eko ovako jena malo iz daljega da se dočara mir i tišina... pa prosudite sami.

 

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Hf jesi se raspiso, majke ti treba te razumit,,,,,, :finga: samo ti nastavi kak si rekao kam se svidi svidi, ajd čitamo se.
 

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
Neka tebe tu al brate ništa te nisam razumio al nema to veze neka te.
Pozdrav.
 

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,499
kažeš da si iz okolice Pazina,a ja u Pazinu služio vojsku oko 6 mjeseci
 
B

BAGERISTA

Guest
E moj JANKO,,,,ma ti si munjen do kraja,,,je reka par jabuk,:rolleyess::rolleyess:,,,ma ča si poludi,,,,dečki moji ima on malo više od par jabuk..:shock::shock:

a tek uređene,,,ma ča da rečen,,,,bit če slika,,,pa če se vidit hektari..........:partyman:
 

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Pozdrav i dobrodošao!!!
Daj koju sliku tih jabuka... :)
Kao moderator ču te zamolit da pišeš književno,jer te ja kao i većina članova pola toga ne razumijem!
To bi trebalo vrijedit za sve!
Ako se mogu Zagorci toga pridržavat,pa možete valjda i Vi Istrijani :axe:
 
Na vrh