• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

abrkili

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
evo onda ćemo ovako zrine,ti meni daj rusa i ja ga sredim,da će popišat sve ove zapadne šminkere,bit će sa full opremom.. :lol: a ja ti u međuvremenu dam svog ferca da se poslužiš.. ;)

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
evo jučerašnje akcije čišćenja duboke stelje...

ovako je izgledalo u početku,oko metar visine ugaženog i nabijenog ovčjeg gnoja.. veselo.. :D
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

a ovako je izgledalo kad smo očistili..bilo je 8 punih kiperica. 8)
Obrisan neispravan link.

a zrineta i tx-a nema ni za lijek... ;)

V

Vujo

Guest
danas su ruke do koljena he he he sad 2 andola 300 i lezi u hlad !!!

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
ma nisu,vjerovali ili ne..prije mjesec dana sam bio odvezo par prikolica,pa sam imao upalu mišića tako da sad nemam problema... 8)

Z

zrine892

Guest
oooo neko se ženi....hehehe ;) ;)
jbg...da si zvao došli bi mi...čuj ljudi smo :) ;) :mrgreen: :mrgreen: :blackeye :blackeye

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
zrine892 kaže:
oooo neko se ženi....hehehe ;) ;)
jbg...da si zvao došli bi mi...čuj ljudi smo :) ;) :mrgreen: :mrgreen: :blackeye :blackeye

vidiš zrine da on neće da mi njem dođemo u svatove,,zato nas nije ni zvao :lol: ;)

Z

zrine892

Guest
a kad se trebalo djubre voziti onda pizdi sto nas nema...a kad treba u svatove onda nas ne poznaje :) :)

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
ma bećari moji,da je bilo kakih svatova čulo bi se to...i ne bi ja više bio na forumu,taman to vrijeme koje imam za forum bi potrošio na ženu... :p 8)

Z

zrine892

Guest
abrkili kaže:
ma bećari moji,da je bilo kakih svatova čulo bi se to...i ne bi ja više bio na forumu,taman to vrijeme koje imam za forum bi potrošio na ženu... :p 8)
jojoj daj molim te...nemoj se sada izvlačiti se...sram te bilo ;) :) :mrgreen:

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
evo da vam se javim,da ne kažete opet da se ženim a vas nisam zvao.. živ sam i zdrav sam,ali imam ispite pa sam većinu vremena uz knjigu...

B

Bobo

Guest
abrkili kaže:
evo da vam se javim,da ne kažete opet da se ženim a vas nisam zvao.. živ sam i zdrav sam,ali imam ispite pa sam većinu vremena uz knjigu...

Laze selo, lazu ljudi....

;)

Z

zrine892

Guest
abrkili kaže:

ma daj..kao da mi neznamo sta ti radis :) ko zna kod kakve tete ides na instrukcije ili ko zna kakva ti to pomaže oko knjiga..;) priznaj znamo mi sutjeti :) :mrgreen:

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
sreća moja... ;)

DSC00318.jpg

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
abrkili, što se tebi danas nešta slike uploadaju...jel te tvoja sreča tolko usrečila?

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
ma u domu sam,pa mi je brz internet.... :D a ona mene uvijk usrećava? ;)

A

Alen

Guest
Moram primjetit da imaš nove gume na traktoru ;)

A nebi škodilo da se opere traktor :blackeye :mrgreen: :roll:

Najnoviji postovi

Na vrh