B
BAGERISTA
Guest
Mislim ako nije meni........:?::?:
a koi je gori dal 13 il 18:weedman:
Jedan deda vozač iz susjednog kvarta imao FAP kiper pa ga obnovio i u njega ugradio motor i ostalu mehaniku iz Iveco Turbostar, razlika dan-noć. Još je imao Mercedes LAK kiper, za u muzej kako ga je čuvao rayer:ima ih dosta koji nisu FAP-a ni vidili
Jedan deda vozač iz susjednog kvarta imao FAP kiper pa ga obnovio i u njega ugradio motor i ostalu mehaniku iz Iveco Turbostar, razlika dan-noć. Još je imao Mercedes LAK kiper, za u muzej kako ga je čuvao rayer:
Da Aco i ostali vatrogasci vide što karlovački vatrogasci koriste, možda je Aco već vidio al svejedno da stavim :scratch
Jel' može spuštanje s 80 metara :mrgreen:...a nema mi većeg gušta nego se spustiti iz košare na užetu dolje da me neko oće dizat cjeli dan bi se spuštao to mi je poseban guš.
to trebaš probat!
a tih 32 m duga koda je 320metara ka se penješ po njoj.
... e bageru a nema mi većeg gušta nego se spustiti iz košare na užetu dolje da me neko oće dizat cjeli dan bi se spuštao to mi je poseban guš.
to trebaš probat!
Snimali nekakvu reportažu za TV, ljudi u narandžastim prslucima kod autiju je TV ekipačiko
Je ovo bila neka viježba,,,ili..:!::!:
Onda ne moram ništa dodati, Aco je sve napisao Vidio sam da imaju još veću na Actros sa tri osovine, ali nisam je mogao uhvatiti u radu....Pozdrav čiko.da vidjeo nećeš vjerovati bio u toj košari od tih METZ-ovih ljestava pred 2 ili 3 godine nisam siguran uglavnom taj dan je bilo otvaranje dana piva .jer trojica mojih radnih kolega su bivši djelatnici JVP karlovac bili smo kad su imali dan otvorenih vrata išli smo gledat onu staru opremu od kočija sa pumpama itd.pa smo i tu ljestvu gledali i dizali se snjom u krugu imam negdje i sliku samo bi trebao malo potažiti po CD-eima.
Nije DVD nego JVP (javna vatrogasna postrojba) profesionalci, ne može se učlanit samo se zaposlit :mrgreen:hm, a ja glupan mozgam kako staru velku trešnju obrat, sve najfinije su na vrhu...
moral bum se ja ušlanit u DVD karlovac :lol:
Snimali nekakvu reportažu za TV, ljudi u narandžastim prslucima kod autiju je TV ekipa
Onda ne moram ništa dodati, Aco je sve napisao Vidio sam da imaju još veću na Actros sa tri osovine, ali nisam je mogao uhvatiti u radu
Nije DVD nego JVP (javna vatrogasna postrojba) profesionalci, ne može se učlanit samo se zaposlit :mrgreen: