• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aco 93

B

BAGERISTA

Guest
Ako se odnosi na mene,,,i uvezi čega,,,,dali tama,,,ili:idea::idea::!::?::?:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467

A znaš da je samo se hebemo snjim nemožeš mrdnuti nikamo.a sutra moram to malo proširiti sa ralicom da imam kamo novi gurati jer za viken opet novi val stiže. znam ja da je bura zlo kad sam radio u Poreču pred 9 godina nemožeš se obući da te ne propuše nikako.ovi minusi su super za buru.

B

BAGERISTA

Guest
Svaka čast na snjegu,,,,ali skoro da bi se mijenja za ovu buru,,,,,,a još če njih to potvrdit...........:oops:
A pošto si dela,,,,i proba je,,znaš o čemu pričamo,,,mada nije ni tamo lako,,,kad zatrpa,,,i nemaš više s čim ni do kuče,,,jer sve nagurano,,,i zatrpano..:(:(

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
ima ih dosta koji nisu FAP-a ni vidili
Jedan deda vozač iz susjednog kvarta imao FAP kiper pa ga obnovio i u njega ugradio motor i ostalu mehaniku iz Iveco Turbostar, razlika dan-noć. Još je imao Mercedes LAK kiper, za u muzej kako ga je čuvao :prayer:

Da Aco i ostali vatrogasci vide što karlovački vatrogasci koriste, možda je Aco već vidio al svejedno da stavim :scratch

B

BAGERISTA

Guest
čiko

E moj prijatelju,,,,,,,,,,,ja mislin da nebi poša gori,,,pa da mi novog newhollanda parkiraš dolje........:rolleyess::rolleyess::rolleyess:več mi se vrti..

Je ovo bila neka viježba,,,ili..:!::!:

Ajde kad stigneš uslikaj ga malo da vidimo,,,,,,,,,,,,,mada je turbostar bila makina za deste..........

Ren gledat kosti...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Jedan deda vozač iz susjednog kvarta imao FAP kiper pa ga obnovio i u njega ugradio motor i ostalu mehaniku iz Iveco Turbostar, razlika dan-noć. Još je imao Mercedes LAK kiper, za u muzej kako ga je čuvao :prayer:

Da Aco i ostali vatrogasci vide što karlovački vatrogasci koriste, možda je Aco već vidio al svejedno da stavim :scratch

Je stvarno ,,,, visina 13 katova da ti se zavrti u glavi samo gledajući slike ,,,,,brrrrrrrr :rolleyess:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
....Pozdrav čiko.da vidjeo nećeš vjerovati bio u toj košari od tih METZ-ovih ljestava pred 2 ili 3 godine nisam siguran uglavnom taj dan je bilo otvaranje dana piva .jer trojica mojih radnih kolega su bivši djelatnici JVP karlovac bili smo kad su imali dan otvorenih vrata išli smo gledat onu staru opremu od kočija sa pumpama itd.pa smo i tu ljestvu gledali i dizali se snjom u krugu imam negdje i sliku samo bi trebao malo potažiti po CD-eima.

...arno ma nije ti to strašno samo ti je stvar navike to ti je ko i svaki drugi posao ova je visoka 32 m. lako ti je kad se digneš u košari al kad se moraš popeti po ljestvama sa opremom gore u košaru i razvlačiti cjevnu prugu pod izolacijonim aparatom( to ti je ona boca na leđima za disanje) e onda treba malo više snage imat jer te čeka intervencija još ka se popnepš gore.

a tih 32 m duga koda je 320metara ka se penješ po njoj.

... e bageru a nema mi većeg gušta nego se spustiti iz košare na užetu dolje da me neko oće dizat cjeli dan bi se spuštao to mi je poseban guš.

to trebaš probat!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,525
...a nema mi većeg gušta nego se spustiti iz košare na užetu dolje da me neko oće dizat cjeli dan bi se spuštao to mi je poseban guš.

to trebaš probat!
Jel' može spuštanje s 80 metara :mrgreen:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Jel' može spuštanje s 80 metara :mrgreen:

ne jer nema užeta u vatraogastu tako dugoga mora biti među sidrenje pa onda nastavak sa drugim užetom a neznam i od kud bi se spuštao iz komada 80m.

B

BAGERISTA

Guest
a tih 32 m duga koda je 320metara ka se penješ po njoj.

... e bageru a nema mi većeg gušta nego se spustiti iz košare na užetu dolje da me neko oće dizat cjeli dan bi se spuštao to mi je poseban guš.

to trebaš probat!

Svaka ti čast,,,,,:p:psa 30m:shock:ne fala:mrgreen:
Niš da najdemo nekog ki če te dizat,,,,,i onda deri do mile volje........:partyman::partyman:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
hm, a ja glupan mozgam kako staru velku trešnju obrat, sve najfinije su na vrhu...
moral bum se ja ušlanit u DVD karlovac :lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ove Metz ljestve su dobri strojevi. Kad smo kupovali novu ljestvu išao sam u fabriku gde sam onda imao priliku isprobat ljestvu a i auto. Imali smo posle i jednu prezentaciju kod nas i moram reči da je bila Metz u najužem izboru za kupnju. Ipak smo se onda odlučili za Magirus ali kako več rečeno i Metz je dobra.

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
čiko
Je ovo bila neka viježba,,,ili..:!::!:
Snimali nekakvu reportažu za TV, ljudi u narandžastim prslucima kod autiju je TV ekipa
....Pozdrav čiko.da vidjeo nećeš vjerovati bio u toj košari od tih METZ-ovih ljestava pred 2 ili 3 godine nisam siguran uglavnom taj dan je bilo otvaranje dana piva .jer trojica mojih radnih kolega su bivši djelatnici JVP karlovac bili smo kad su imali dan otvorenih vrata išli smo gledat onu staru opremu od kočija sa pumpama itd.pa smo i tu ljestvu gledali i dizali se snjom u krugu imam negdje i sliku samo bi trebao malo potažiti po CD-eima.
Onda ne moram ništa dodati, Aco je sve napisao :D Vidio sam da imaju još veću na Actros sa tri osovine, ali nisam je mogao uhvatiti u radu :(
hm, a ja glupan mozgam kako staru velku trešnju obrat, sve najfinije su na vrhu...
moral bum se ja ušlanit u DVD karlovac :lol:
Nije DVD nego JVP (javna vatrogasna postrojba) profesionalci, ne može se učlanit samo se zaposlit :mrgreen:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Snimali nekakvu reportažu za TV, ljudi u narandžastim prslucima kod autiju je TV ekipa

Onda ne moram ništa dodati, Aco je sve napisao :D Vidio sam da imaju još veću na Actros sa tri osovine, ali nisam je mogao uhvatiti u radu :(

Nije DVD nego JVP (javna vatrogasna postrojba) profesionalci, ne može se učlanit samo se zaposlit :mrgreen:

a to drugo ti je platforma još veća od tih ljestava.50m

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Da si malo temu obnovim jedva ju našao kamo je dospjela.

Sretan Uskrs! sa zakašnjenjem

B

BAGERISTA

Guest
Također kolega,,,,,,,,,,,,...
Eto opet tebe nazad među ekipom..:partyman::partyman:

B

BAGERISTA

Guest
:weedman::weedman::weedman:,,,ala ča snig dela......:mrgreen::mrgreen:

Na vrh