• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aco 93

B

BAGERISTA

Guest
opran je da pofarbana hauba i felge auspuh,rezervar i lim naprede oko ventilatora.

Nači sad on na redu,,,,,,,a i volan je produžen ili mi se čini
mhcdqa.jpg

Mada izgleda več opako..........................:partyman::partyman:

S

staffmen

Guest
Ti ne kužiš puno toga ..koliko ja znam goldoni 610 je bil plavi, bijele haube .
Čak je i freza plave boje , naime takvog imam ja doma ... kromiranih ručki kao i ovaj ..pa sam pomislil da ga je nanovo obojio ..a zašto ja to tebi objašnjavam kad si ti specijaliziral goldonije , labinprogrese i specijale .. Ako buš na proljetnom sajmu stajal malo kraj grunfa vjerojatno buš stručnjak i za prime i tomo vinkoviče(kao i krumpironja) a ja sam svakog od nabrojanih poderal..ustavri nisam jer su nepoderivi, poderali su oni mene .

Nisam ja nis specijaliziral. Sve kaj pisem u temama za mtk pisem iz iskustva, a kaj neznam to pitam.
Al zato ne podjebavam bez razloga, ne spamiram teme i ne vrijeđam na fin nacin ko ti. Ajde mi objasni sta ti znaci "dobro dosel" u vecini tema?! Druge zoves cestitarima, a kaj si ti postao. Ko neka baba. Krumpironja je blesav jer se zamara previse, a ti se svaki put izvuces jer ocito imas dobru ekipicu iz vodstva foruma.
Ja sam na sajmu bio, i opet cu ic, da se podruzim sa ostalim forumasima. A bas me zanima dal cu tebe vidjet tamo. Imas li obraza pogledat druge nakon tolikih konflikata.
Bas bi te htio upoznat pa da vidim dal si takav kakvim se cinis ili ne. Nismo daleko. Meni se osobno nisi zamjerio, zato se necu ni svađat dalje. Ostat cemo na razgovoru ko i do sad.

Posljednje uređivanje od moderatora:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Aco a čime se ti hraniš :lol:
nije ni čudo kaj su tebi utrpalili da se bakčeš sa onim plugom :rolfer:

G

GROF

Guest
., fala Aco 93 za slikice ča si pokeljil i ovjekovječil! ...

., rani - hrani se sa izvarednom ranom - samo sa delicijami!., mama i tata počeli dobro ranit!, ženica nastavila i to je to, rezultat se vidi i iz avijona! ... ;) ...
., točno moj prijatelju Josa!., plužiće je dečko nosil sa dva prstića! ... :mrgreen: ...

., prijatelju Aco!, fala doneba za pokeljene i ovjekovječene slikice! ... :prayer: ...

., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908

prema njemu petar izgleda ko da je na zelenjavi.....:scratch

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
...pozdrav Josix a Grof ti je rekao samo domaća hrana.ma nisam ti ja tako velik to aparat malo poveća ljude na slici pa ti se čini nemam ni 200cm visine.malo mi fali.
a ti plužići šta mali zna šta je 100kg.

B

BAGERISTA

Guest
Nisi mali,,,,,,,,,:mrgreen::mrgreen:pošto znam visinu GROFA,,,a pored njega si ko gora.....:supris:,nebi reka da si mali.......:p:mrgreen::mrgreen:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
...pozdrav Josix a Grof ti je rekao samo domaća hrana.ma nisam ti ja tako velik to aparat malo poveća ljude na slici pa ti se čini nemam ni 200cm visine.malo mi fali.
a ti plužići šta mali zna šta je 100kg.

Aparat uveča ljudi? :scratch A zašto mene nije? :rolfer:
Ajoj, Aco je velik ko grizli, nebi se ja zezao sa njim jer ako te pipne samo jednim prstom odmah je :blackeye. Srečom dobra je on duša pa nema problema.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ha jeste ekipa za 10, Olio i dva Stanleya :lol:
evo ne znam kako drugima, al meni je žal kaj nisam mogal bit na tour de slovenija,
vidim da ima lipih stvari za pogledat i doživit!!

Aco, aj priznaj, kaj mečete u taj krumpir :lol:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
evo ne znam kako drugima, al meni je žal kaj nisam mogal bit na tour de slovenija
Potpisujem :(
Sljedeći put najavit pa možda će imati još koga za last minute ponudu :lol:

B

BAGERISTA

Guest
ha jeste ekipa za 10, Olio i dva Stanleya :lol:
evo ne znam kako drugima, al meni je žal kaj nisam mogal bit na tour de slovenija,
vidim da ima lipih stvari za pogledat i doživit!!

Aco, aj priznaj, kaj mečete u taj krumpir :lol:

Meso,,,,,,ili neko nuklearno punjenje....

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
mora bit nekaj drugo, stavljali i mi meso, pa izrasli u krivom smijeru,
umjesto gore, sve ošlo u širinu... :lol:

B

BAGERISTA

Guest
Da zato ča jednostavno meso nije bilo stavljeno po visini,,,unutra,,,..:lol::lol::lol:vidiš da smo sklepani van dimenzija........:rolfer::lol::lol:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
...pozdrav siniša a moramo napisati koju besedu uz slike da nebude pusto!

... e moj Petre da je ovakvim ljudima ko meni srce onih mali zajebanih gazili bi sve pred sobom al sam bok pa nije.

...Bageru moj legendo to ti je nuklearno i to magnum punjenje.

.... josix ma mora da ste omjer zeznuli ili ste premalo ili previše stavili pa zato otišlo na krivu stranu.

Na vrh