• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aco 93

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Znam da tebi nije problem napravit bilo što ako te zamolim, u to nebi nit posumnjao, nit za sekundu.

Nisam u nočnoj sada, radijo sam danas preko dana pa sutra idem u nočnu. Pa neka one tvoje dobre želje važe za sutra :D.

Ja sam opral razervar ali samo tako da sam kroz njega točijo naftu, znači točijo na gornju rupu i lovijo na donjoj. Barem se nešto uradilo pa mislim da če poslužit i to. To je bilo kad sam radijo mjerač za naftu.
A naftu ne cjedim nikad jer kupujem takvu da bi ju ponekad poželjel piti, čista ko suza, žuta ko jestivo ulje samo malo rijeđa :rolfer:. Kupujem na OMW. Kad točim vidi se kroz nju, tako bi odmah uočijo ako nije čista ali uvijek je ok.

A pumpa jel ti još ta na traktoru, ta originalna?

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
a valjda je, ja ju nisam mjenjao a mislim da ni gazda prije mene nije mjenjao pošto je traktor imao 600 i nešto sati kad smo ga kupili.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
E bageru evo ti slikica onih obećanih al nije to ni blizo onog tvog čišćenja ja sam se morao ulovit jer bi bilo za koju godinu isto kao kod tebe krenula šuma polako u livadu.

ienje1.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

ienje2.jpg
A ovdje bilo kupine i onih grmova malih rezao dva dana.

panjak.jpg

Imam i ja pogled na prugu i to puno kolesjeka.

vlak1.jpg

vlak2.jpg

Posljednje uređivanje:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
....Arno da pokolj još gore poslikat ću koji dan sve dužine je 250-300m. to je pripremanje za EU zakone jer se vodi pod pašnjak a šikara.

Željeznička stanica Moravice tu ti se inače mjenjaju mašine jer jedne voze za Zagreb a jedne za Rjeku drugačiji su naponi jedan je 10 000 a drugi 3 000 neznam Kv ili V ti ćeš to sigurno znati.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
....Arno da pokolj još gore poslikat ću koji dan sve dužine je 250-300m. to je pripremanje za EU zakone jer se vodi pod pašnjak a šikara.

Željeznička stanica Moravice tu ti se inače mjenjaju mašine jer jedne voze za Zagreb a jedne za Rjeku drugačiji su naponi jedan je 10 000 a drugi 3 000 neznam Kv ili V ti ćeš to sigurno znati.

Ma vidim ja da se ti nedaš BAGERU , on isto krči šikaru svaka mu čast , a i ti si ga dobrano odalamio :supz: a što se tiče napona to je u V ili 10 i 3 KV a sad kako voze mašine ,,,,,,,,,,,,,,,,,, mislim sve na 3 KV istosmjernog napona , vodovi su 10KV pa transformirani , neznam da li postoje lokomotive za razne napone , ali nešto sam čuo i o lokomotivama na 25 kv izmjeničnog napona ali ne znam da li to kod nas vozi ,,,, 8)

B

BAGERISTA

Guest
E aco,,,,,vidim ja i kod tebe se radilo,,,,žuljeve nabijalo,,,i skidalo kile..;);):supz:
evo i kod mene nije na toj visini,,,,ali svejedno me ubilo skoro ova prašuma,,drača,,i neznam ni ja čega ni bilo unutra,..........

Slike za deset+,,,,a i ovako si počistija vidim i odmah malo napilija,,,a kupina,,,,e ona je prokleta ko sam vrag,,mada raste i poslje,,,i tamo di je gorilo,,,,,,,,,,,,,ali sve bolje nego da se,prolazi s malčerom,,,,samo je posiješ......:evil:

Ljepa površina ode poli tebe isto,...........

Je to pilana ispod ča se vidi na slici isto tamo..:scratch:scratch

Svaka časdt,,,na delu,,,,,,vidim svi počeli čistit,,,to je dobro..barem neče bit škovac,,,a i manje požara..

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Ma vidim ja da se ti nedaš BAGERU , on isto krči šikaru svaka mu čast , a i ti si ga dobrano odalamio :supz: a što se tiče napona to je u V ili 10 i 3 KV a sad kako voze mašine ,,,,,,,,,,,,,,,,,, mislim sve na 3 KV istosmjernog napona , vodovi su 10KV pa transformirani , neznam da li postoje lokomotive za razne napone , ali nešto sam čuo i o lokomotivama na 25 kv izmjeničnog napona ali ne znam da li to kod nas vozi ,,,, 8)[/QUOT
Ma prijatelj mi je strojevođa pa ću ga pitati on zna točno sigurno.
sad se nešto priča da će ići nova elektifikacija prema Rijeci da će voziti ove mašine koje voze prema Zagrebu.a kažu da će teretne vlakove morat odovuda onda vući te dve mašine pošto su slabije a brtska pruga je.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
E aco,,,,,vidim ja i kod tebe se radilo,,,,žuljeve nabijalo,,,i skidalo kile..;);):supz:
evo i kod mene nije na toj visini,,,,ali svejedno me ubilo skoro ova prašuma,,drača,,i neznam ni ja čega ni bilo unutra,..........

Slike za deset+,,,,a i ovako si počistija vidim i odmah malo napilija,,,a kupina,,,,e ona je prokleta ko sam vrag,,mada raste i poslje,,,i tamo di je gorilo,,,,,,,,,,,,,ali sve bolje nego da se,prolazi s malčerom,,,,samo je posiješ......:evil:

Ljepa površina ode poli tebe isto,...........

Je to pilana ispod ča se vidi na slici isto tamo..:scratch:scratch

Svaka časdt,,,na delu,,,,,,vidim svi počeli čistit,,,to je dobro..barem neče bit škovac,,,a i manje požara..

da površina je 3 ,5hektara negdje možda i malo više budem poslikao sve bio mi aparat prazan pa nisam sve poslikao.

ovo sa alominiskim krovom ta nastrešnica to ti je stolarija od ovog pogana ljevo tamo tu ti se vrši remont teretnih vagona.a pilana se nevidi. ako ti treba kakve građe samo reci.

G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav moj PRAVI prijatelju Aco! ...

., lipe slikice tvog predivnog kraja i dela oko uredjenja ledine., TI si ko naš BAGER!, stalno u delu i pokretu., pomalo gljedam vaše delo i odma me je sram, koliko ja imam toga za delat?, nesmim se ni promislit.-

., lip pozdrav tebi i tvojima., Bog!, čitamo - pišemo - vidimo se ...

B

BAGERISTA

Guest
., lip TI pozdrav moj PRAVI prijatelju Aco! ...

., , pomalo gljedam vaše delo i odma me je sram, koliko ja imam toga za delat?, nesmim se ni promislit.-

.

Niš,,,,,spremi malo,,,masnega,,,čemo i do tebe doč..........:supz::supz:ima da sve speglamo,,,,do tunela,,,gori..:rolfer::mrgreen:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
... grofe a šta ćeš mora se delat posla uvjek ima.
a doćemo ja i bager to rješit al moraš nas ograditi sa strujom jer mi kad krenemo odemo u pola kapele.

pozdrav tebi i tvojima.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Ovo je moj goldoni 610d koji je malo u fazi obnove al nije još gotov ostale su neke sitnici još za na pravit

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

S

staffmen

Guest
a da je plavi jel bi onda pitao zasto nije smeđi...?!
moram priznat da pola tvojih postova uopce ne kuzim.
Nemaju veze s vezom. Ili sam ja preglup da ih svatim....

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Aha, to je onaj o kome smo pričali. Dobro izgleda, očuvan. Jel to samo opran ili si ga več obojao. Auspuh mi izgleda friški obojan. Hauba i kotači neznam ako su. Ako ih nisi onda i netrebaš jer je ko novo, barem na sliki. Ma očuvan nema šta.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Aha, to je onaj o kome smo pričali. Dobro izgleda, očuvan. Jel to samo opran ili si ga več obojao. Auspuh mi izgleda friški obojan. Hauba i kotači neznam ako su. Ako ih nisi onda i netrebaš jer je ko novo, barem na sliki. Ma očuvan nema šta.

opran je da pofarbana hauba i felge auspuh,rezervar i lim naprede oko ventilatora.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
E pa činilo se meni da preljepo izgleda da nebi bio ofarban. Ipak je radijo pa se to donekle mora vidjeti. Za auspuh sam znao jer farba uvijek izgori pa se nemože očuvat.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
a da je plavi jel bi onda pitao zasto nije smeđi...?!
moram priznat da pola tvojih postova uopce ne kuzim.
Nemaju veze s vezom. Ili sam ja preglup da ih svatim....
Ti ne kužiš puno toga ..koliko ja znam goldoni 610 je bil plavi, bijele haube .
Čak je i freza plave boje , naime takvog imam ja doma ... kromiranih ručki kao i ovaj ..pa sam pomislil da ga je nanovo obojio ..a zašto ja to tebi objašnjavam kad si ti specijaliziral goldonije , labinprogrese i specijale .. Ako buš na proljetnom sajmu stajal malo kraj grunfa vjerojatno buš stručnjak i za prime i tomo vinkoviče(kao i krumpironja) a ja sam svakog od nabrojanih poderal..ustavri nisam jer su nepoderivi, poderali su oni mene .

Na vrh