• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aco 93

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav Aco!

Vidim rastura Timber Jack po šumi. Meni je to pravi užitak pogledati.
Inače 8 sati raditi taj posao, hm, reko bi da je več i to možda previše. Dobro ako se radi lagano, da se ne žuri. Kako i sam kažeš, popušta koncentracija pa... Sretno ti u tom poslu i čuvaj se!

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Pozdrav Aco!

Vidim rastura Timber Jack po šumi. Meni je to pravi užitak pogledati.
Inače 8 sati raditi taj posao, hm, reko bi da je več i to možda previše. Dobro ako se radi lagano, da se ne žuri. Kako i sam kažeš, popušta koncentracija pa... Sretno ti u tom poslu i čuvaj se!

bok, prijatelju!

ma traktor je dobar stvarno a čuj čuva se maksimalo i ne trga se i nešlajfa bezveze sa njim ako netreba.jer za čas napraviš štetu od 20-30 tisuća kuna ako se zdrobi koji reduktor ili nešto slično.bolje je po manje pa sigurnije i brže ide nego kad kopčaš puno.

Da 8 sati je stvarno dosta iako nekom to neizgleda ali kad si svaki dan dosta je stvarno.a neznaš šta je gore raditi sa motorkom,voziti traktor ili vući sajlu sve ima svoje predonostu i mane ako je loš teren onda najebeš na svemu.

čuvat se moraš al koliko god paziš uvjek je premalo.

G

GROF

Guest
., prijatelju Aco!!!

., fala doneba tebi i tvojoj predivnoj obitelji na onako lipom gošćenju., nis ni najmanje sumljal u tvoju obitelj i tebe po pitanju gostoprimstva i srdačnosti!!!., ali veruj!., ostavili ste nas bez teksta., onako lipo dočekat i počastit moredu samo ISKRENI i DRAGI PRIJATELJI!!!., onako TE nemore počastit ROD!., tvoje delicije - delicije tvoga kraja su perfektne, izvorne, orginalne, prefine, ...
., fala doneba na obilim darovima!!! ...
., TI divaniš meni!?, često me ovdeka javno fališ kako je kodmene sve uredno i pedantno!., e moj mladi prijatelju!, pa TI si veća picajzla odmene, hehehe., pa kotebe je prava apoteka., sve uredno i pedantno za nepoverovat???., od gvoždjurije - strojčića, kolnice - garaže, nadstrešnica - drvara, dvora - kuće, okućnice, radijone, ...

., jednostavno imaš predivnu mladu obitelj i predivne roditelje!., Bog! je Blagoslovil!!! ...

., p.s., veliki pozdrav tvojim legendarnim prijateljima!; tuaregu i burazu!, buraz je u orginalu i neponovljiv - moramo ga oženit!!! ...

., Aco - legendo!, fala, fala, fala VAM!., bilo nam je predivno!.-

., aj Bog!, čitamo se, čujemo se, vidimo se ...

Posljednje uređivanje:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
., prijatelju Aco!!!

., fala doneba tebi i tvojoj predivnoj obitelji na onako lipom gošćenju., nis ni najmanje sumljal u tvoju obitelj i tebe po pitanju gostoprimstva i srdačnosti!!!., ali veruj!., ostavili ste nas bez teksta., onako lipo dočekat i počastit moredu samo ISKRENI i DRAGI PRIJATELJI!!!., onako TE nemore počastit ROD!., tvoje delicije - delicije tvoga kraja su perfektne, izvorne, orginalne, prefine, ...
., TI divaniš meni!?, često me ovdeka javno fališ kako je kodmene sve uredno i pedantno!., e moj mladi prijatelju!, pa TI si veća picajzla odmene, hehehe., pa kotebe je prava apoteka., sve uredno i pedantno za nepoverovat???., od gvoždjurije - strojčića, kolnice - garaže, nadstrešnica - drvara, dvora - kuće, okućnice, radijone, ...

., jednostavno imaš predivnu mladu obitelj i predivne roditelje!., Bog! je Blagoslovil!!! ...

., p.s., veliki pozdrav tvojim legendarnim prijateljima!; tuaregu i burazu!, buraz je u orginalu i neponovljiv - moramo ga oženit!!! ...

Pozdrav prijatelju!

ja sam počašćen vašim dolaskom,delicije i darovi su tradicijonalni za moj kraj sve domaće.

šta se tiče pedantnosti moglo bi to biti još malo bolje al nestigneš to pospremiti kad se puno dela.A nova radijona ako Bog da bit će prava temelje si vidjeo a nadam se kad dojdeš drugi put da će mo na banku popiti pijaču još moram koju životinjicu kunu skupiti pa u radove.

pozdrav tebi i tvojima!

B

BAGERISTA

Guest
Eeee kako grof ugossti,,,,malo je takvih,a samo riječi pohvale,,mogu dat,na njega,,,,a ni naš kolega nije daleko,,,....:drinkers::partyman:a čujem da je i kod tebe bilo veselo......

Ako si u prolasku,,,svrati,,bit če mi drago..:p

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Eeee kako grof ugossti,,,,malo je takvih,a samo riječi pohvale,,mogu dat,na njega,,,,a ni naš kolega nije daleko,,,....:drinkers::partyman:a čujem da je i kod tebe bilo veselo......

Ako si u prolasku,,,svrati,,bit če mi drago..:p

pozdrav!

Pa znaš njega,kako te počasti kad dojdeš ića i pića koliko oćeš.

ma za jedno 10-15 dana ću ići u Buzet pa moram do žminja onda poslje a nema smisla kad sam tamo da se nenavrati kod tebe.a čut će mo se još u vezi toga
aj pošalj broj Moba na pp.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
u Perjasici di nam je šumarija prodala liniju, samo kamen, drva i jame... ni timber ne bi imao kaj za radit, fala Bogu pa još ima dobrih ljudi, neki čovjek iz sela, čovjeka nikad prije vidio, za 5l vina mi sa vinčom izvukao drva do mjesta gdje ja mogu doć sa fergijem...

Aco samo polako u šumi, i čuvaj kićmu, novu nebuš dobil ...

T

tuaregr10

Guest
., prijatelju Aco!!!

Pozdrav Grofe :fball:. Mog buraza oženiti, to će biti teško, bar za sada :rolfer:.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
u Perjasici di nam je šumarija prodala liniju, samo kamen, drva i jame... ni timber ne bi imao kaj za radit, fala Bogu pa još ima dobrih ljudi, neki čovjek iz sela, čovjeka nikad prije vidio, za 5l vina mi sa vinčom izvukao drva do mjesta gdje ja mogu doć sa fergijem...

Aco samo polako u šumi, i čuvaj kićmu, novu nebuš dobil ...

Pozdrav Josix ma di nemože timber može žičara tako da nema di se nemože ili se probije vlaka ako je puno robe za rušiti pa ide3 traktor.

.,Sa kakvim je traktorom vukao kad timber nemože, tu barem on može po dosta lošem terenu dobro da si ga našao.

a po šumi nema brzine,kičma da to treba paziti jer nema popravka više.

B

BAGERISTA

Guest
pozdrav!

Pa znaš njega,kako te počasti kad dojdeš ića i pića koliko oćeš.

ma za jedno 10-15 dana ću ići u Buzet pa moram do žminja onda poslje a nema smisla kad sam tamo da se nenavrati kod tebe.a čut će mo se još u vezi toga
aj pošalj broj Moba na pp.

Obavezno,,,,,:partyman::partyman:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
.,Sa kakvim je traktorom vukao kad timber nemože, tu barem on može po dosta lošem terenu dobro da si ga našao.

nema pristupa u tu jamu jer su veliki kameni strateški poslagani, nemožeš nać puta...

ja sam vukao sa IMT 533 De luxe bez špere i kompresora , hehe, a ovaj čovik ima 539 i 4T KRPAN, pa mi je sa vinčom povukao do puta drva, dalje sam ja šlajs prema bazi...

šuma je navodno stara, a nema graba debljeg od 25cm, kažu da je to zato kaj raste u kamenu... ali su zato kalorična navodno...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
u j.bla mat, već sam dvije držalice potrgao!!
sjekira nema šanse, osim ak ne kreneš lupat dok pametniji ne popusti,
bez ručnog kalača niš...

a da je tek traktorski...

G

GROF

Guest
., fala TI dragi prijatelju! ...

--- GROF zna zasto su slike uklonjene ---

Bobo

., fala, fala TI., predivni ljudi - čitaj ljudine!!!., predivan kraj - čitaj krajolik!, raj za oko i dušu!

., p.s., prijatelju!, aj molim TE provjeri u onom svom fotiću za slikani materijal., kodmene je samo bilo vo., a ima još slikanoga materijala DOBROGA društva kada?, bili smo svi na terasi, kada?, došal je tvoj legendarni prijatelj!; touragov brat u "elementu".-

., pozdrav lip svim., čitamo se., Bog! ...

Posljednje uređivanje od moderatora:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Prijatelju moj evo ja išao tražiti odamh slike al jedna samo kod nove kuće na terasi.

Vidim ti imaš one tamo sa starog imanja dje je mehanizacija i ovce.

Još jednom hvala na posjeti tvoje obitelji u moj kraj i naravno za takve ljude kao ti su uvjek vrata otvorena i dobro došli su.

posjetgrofa.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

G

GROF

Guest
., e baš si brz!

Prijatelju moj evo ja išao tražiti odamh slike al jedna samo kod nove kuće na terasi.

Vidim ti imaš one tamo sa starog imanja dje je mehanizacija i ovce.

Još jednom hvala na posjeti tvoje obitelji u moj kraj i naravno za takve ljude kao ti su uvjek vrata otvorena i dobro došli su.

., fala TI prijatelju!, Bog!, čitamo se, pozdrav obitelji!,... :partyman:

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Sad sam se tek zagledao na slici jedan detalj....ništa nije prepušteno slučaju....ako ti popuste živci od rada na traktoru možeš koju i zapaliti heheheh

25ji6h0.jpg
:supz:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
ima taj upaljač više namjena Rotirka,kopresor za gume pumpati za puniti mobitel itd.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Gledam ja sad vas na terasi, okupilo se društvo. Ali vidim da malo kasnite sa slikama, vidim da je to bilo poljeti jer ste svi bili u kratkima rukavama. :)

A vidim pozadi iza vas, napravil se nov veliki prostor. Fino sve na ravnini, ajme tamo če stat nešto veliko. Znam, znam što če bit, svaka čast.

Na vrh