• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aco 93

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Je grof je bio u posjeti kod mene pa smo se slikali ja zaboravio na slike pa me grof podsjetio pa sam stavio.

je to sam iskopao a ti znaš za šta.još ću malo proširti 2-3 metra u desno fali mi zamlje da nešto zatrpam i poravnam a dobit ću i još prostora.

i ima još jedan novitet na balkonu je sad napravljena nastrešnica.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ajoj Aco, puno noviteta kod tebe :shock:. Stalno nešto novo radiš.
Znam ja, puno ti radiš pa tako ima nešto i da se vidi.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Ajoj Aco, puno noviteta kod tebe :shock:. Stalno nešto novo radiš.
Znam ja, puno ti radiš pa tako ima nešto i da se vidi.

A nemogu ti ja biti na miru stalno vrtim nešto,ima posla samo treba delat.

B

BAGERISTA

Guest
Oooooooo aco,,,pa de si ti nema te nikako od u ovim krajevima.......daj da malo zaživi ta tema...:partyman::partyman::partyman:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
nema te pa te nema, aj da te zakrcalo ono belo gov*o, pa veza ne radi...
al ovako lipo vrime i ti se ne javljaš, ma to je čista ljenost :D

:partyman:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
nema te pa te nema, aj da te zakrcalo ono belo gov*o, pa veza ne radi...
al ovako lipo vrime i ti se ne javljaš, ma to je čista ljenost :D

:partyman:

A nema me pa me nema vidiš.joj sva sreća pa ga nema nešto se groze za petak al neće ga valjda biti puno nevolim ga a šta ga nevolim.ljepo vrijeme pa sam stalno u nekom poslu isti ko i bagerista čisti grmljre i palim već nekoliko dana a još dva dana i gotov.
ma širim pašnjak dali mi neki susjedi svoju zemlju na korištenje a znaš kako je to kad se neobrađuje koju godinu odma podivlja. e da mi je jedan fotograf ko bager bilo bi slika puna tema samo ja zaboravimm aparat a kad se sjetim onda mi se neda ići po njega.

joj idem često u Ka moram ti se javiti da projdemo na pijaču a uvjek neka žurba.kad budem išao sad za tjedan dva pa ti se javim.

B

BAGERISTA

Guest
A nema me pa me nema vidiš.joj sva sreća pa ga nema nešto se groze za petak al neće ga valjda biti puno nevolim ga a šta ga nevolim.ljepo vrijeme pa sam stalno u nekom poslu isti ko i bagerista čisti grmljre i palim već nekoliko dana a još dva dana i gotov.
ma širim pašnjak dali mi neki susjedi svoju zemlju na korištenje a znaš kako je to kad se neobrađuje koju godinu odma podivlja. e da mi je jedan fotograf ko bager bilo bi slika puna tema samo ja zaboravimm aparat a kad se sjetim onda mi se neda ići po njega.

joj idem često u Ka moram ti se javiti da projdemo na pijaču a uvjek neka žurba.kad budem išao sad za tjedan dva pa ti se javim.

A vidiš JOSA,,,,,naš kolega dela,,,,,pali,loži,i sve ča gre s piromanstvom,,,tako da je on krivac ča ni sniga,,,,,,valjda je došlo do zatopljenja...........a ja s mojeg kraja šaljem isto val tepline.....:lol::lol:

Niš aparat u žep,,,,pa da i tvoje delo vidimo,,,,,,a vijerujem da si pokresa,,,dobar dio več,,,ako ne i sve.:p:p

Evo ja danas u ono grmlje,,,i udri,,,,nema malo se uljenili..:blackeye:lol::lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
to sam si i mislil da vas dva kurite, samo mi nije jasno kako oni znanstvenici uz svu tu modernu tehnologiju nisu skužili da je za globalno zatopljenje kriva skupina poljo-radoholičara, a ne staklenički plinovi :lol:

jao kad vas otkriju, bit ćete u National Geographic-u :rolfer:

Aco sam se javi, pa da Đurđa u živo koju rundu okrene :rolleyess:

B

BAGERISTA

Guest
Vidiš,,,,ma ni ovi nas ne otkriju iz CSI,,,,,,:mrgreen::mrgreen:prejaki smo,,,radimo u sred bijela dana pa nismo interesantni,,,čekaj da krenemo ponoči još,,,i evo prolječa....:weedman:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
...bageru ma morat ću danas malo to poslikat,danas neću niš paliti puše ko ludo vani pa da neizazovem kakav požar,nebi baš bilo ljepo da se to desi profesjonalnom vatrogascu. da dobar je to kompleks na jednoj padini vidjećeš.nije baš zaraslo kao kod tebe al grmova je bilo dosta.

a moram i tomu danas raskopat negdje mi se gorivo zaštopalo to idem prvo rješiti sad.

B

BAGERISTA

Guest
Ajde kad stigneš,,,da bude,,,malo slika,,,da se vidi kako se dela poli tebe...........:supz::supz:
Več vidim da se je počistila lipa površina i s t voje strane....,pa ako tako nastavimo,,,imamo šanse da dođemo jedan do drugog......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
...
a moram i tomu danas raskopat negdje mi se gorivo zaštopalo to idem prvo rješiti sad.

Pozdrav Aco 93
Šta se to Toma protivi, ne voli on zimu :D? Meni se isto ovo jednom desilo na 420, zaštopal se vod- rupica u rezervaru na koju je vezana cjev ka motoru.
Baš me zanima što se tebi zaštopalo. Bilo bi dobro da nekom prilikom opereš rezervar. A neču ti sad prati glavu jer ti to dobro več sam znaš šta i kako.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Pozdrav Aco 93
Šta se to Toma protivi, ne voli on zimu :D? Meni se isto ovo jednom desilo na 420, zaštopal se vod- rupica u rezervaru na koju je vezana cjev ka motoru.
Baš me zanima što se tebi zaštopalo. Bilo bi dobro da nekom prilikom opereš rezervar. A neču ti sad prati glavu jer ti to dobro več sam znaš šta i kako.

Ma jučer ja njega upalim radi radi pa počeo gubiti gas ja ga ugasim jer sam mislio da sam ostao bez nafte a vidim pun rezervar.

pa sam danas malo pogledao a isto ko i tebi se zaštopalo rupica u šarafu na cijevi,pa sam to danas očistio i meržicu na AC-e pumpi.radi ko pravi.
ma morat ću oprati rezervar da.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Znači pogodijo sam diagnozu.
Gde ti to imaš mriježicu na AC pumpi? Imaš li koju sliku?
Ja sam kupijo filter pa da ga stavim na tu prvu cjev iz rezervara, znači ispred AC pumpe ali još nisam ugradijo taj filter :madmana:. Treba malo volje da se nakupi pa onda...

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
pa ipod onoga poklopčićana vrhu pumpe .sliku nemam al idem potražiti u radijonu imam negdje rastavljenu jednu pumpu jer sam mjenjao pred 2-3 mjeseca na jednom tomi pa ti poslikam da nejdem rastavljati na traktoru iste su.

ma ima to i tvoja pumpa ako je orginal sigurno

Posljednje uređivanje:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
nisam uspio naći sve djelove al mislim da će ti biti jasno di stoji znači na ovome donjem komadu stavi se mrežica i poklopac odozgo, nemogu naći mrežicu i membranu negdje sam dobro pospremio.a l mislim da ti je sad jasno sigurno.
acpumpa.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Jasno mi je gde se nalazi ta mrežica. Nemoj ništa tražit više, a još manje da rastavljaš onu na traktoru. Mislim da je moja pumpa jednaka. U kakvom je stanju bilo onda kad si to pumpu na svom traktoru otvorijo? Moja sigurno nikad nije bila otvorena. Ja je nisam i vjerujem da je nije niko ni pre mene dirao. Tako je moguče da je u njoj uhuhu. Jedino što je bilo je da sam ja malo dotego vijke jer je loše brtvila naftu. A najviše se moral dotegnut onaj u sredini na vrhu poklopca, moguče je da ni brtva nije bila najbolja ali za sad drži pa ne diram.

PS
Izvini, nisam imao namjeru da te teram da tražiš pumpe i slikaš upravo zbog moje radoznalosti. Mislil sam, ako ima slika, ako ne onda ništa. Drugi put ču biti zadovoljan ako pojasniš sa riječima.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Ne teraš ti mene ja bi rastavio i na traktoru ako treba kad si ti u pitanju nebi bio nikakav probem. sjetio sam se da imam jednu takvu raskopanu pa da ti poslikam reko ipak kad viš sliku onda ti je sve jasno sigurno. bilo je smeća da a znaš i sam.

gledao sam ja sad tvoj album ista ti je pumpa kao i ta na slici.
ma i meni je isto česo curilo na onaj poklopčić gore na šarafu. treba oprat rezervar i cjediti gorivo kad se toči i neće biti problema sigurno.

samo ti reci nije meni nikad teško poslikat nešto.

pozdrav i mirna noć ako si u noćnoj!

Na vrh