• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aco 93

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
527
iza ti je ploča 5mm identična ovoj od panelke i samo zavarena za aranj nije mi se dalo raditi na šarafe jer nemislim to skidati.

ove panelke pretpostavljam stisnu šarafima motorku, tj nož?

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
one dve panelke su stisnute šrafima i između paneliki je plastična piksa malo deblja od vodilice tako da ima lufta i kroz nju ide taj šaraf šta stisne( to je jednostavno napravljeno)

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Ovo su slike od moje smjene sa vježbe iz tunela VRŠEK od preksinoć.

59256878.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

20761451.jpg

71916359.jpg

26244511.jpg

13191440.jpg

70140150.jpg

14510611.jpg

10520105.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,525
Dobro je, Aco, dok se tak igrate.
Samo, ne zavidim Vam dok se stvarno nekaj dogodi. Čuvajte se, jer tuneli su nezgodni objekti.

G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav prijatelju Aco!

., dobri ste!, lipo Vas za vidit!, dok se "vako zabavljate"., čuvajte se!., imate jako težak i odgovoran posal., Sretno!, aj Bog!, čitamo se ...

B

BAGERISTA

Guest
Aco........

Ča poli vas i kad ne gori,,,,,se igrate s vatron:mrgreen::mrgreen:,,šala,,,,neka to bude uvijek viježba,,,ne trebalo u stvarnosti....

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
E bećari moji mora se vježbati i isprobavati kako se šta ponaša (dim,temperatura itd.) da bi se znalo u stvarnoj situaciji.a požara u tunelima ima nisu tako česti al uvjek se brzo intervenira pa se to riješi u početnoj ili fazi razvoja,pa nisu velike posljedice zna to kolega Firemanpeter.

ZJ u pravu si tuneli su jako nezgodni kad je požar u pitanju.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Dobri ste dečki, brzina ste :D. To se vidi na filmu na kojem sam vas video.
Požari u tunelima su najopasniji i naj zahtevniji požari za gašenje i spašavanje. Ako se tu ne reagira brzo i da se zakasni onda ... da ne pričam o mogučim posledicama.
Čuvajte se dečki i sretno na poslu!

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
ovo su slike od radova u obnovi prikolice,posla je bilo jako puno a najviše brušenja i šmirglanja jer sam htjeo da se napravi kako treba pa se sve skidalo do zdravoga.

.,ovom prilikom bi se zahvalio našem članu foruma Tuareg 10 i njegovom bratu koji su mi jako puno pomogli oko brušenja i čišćenja hrđe koje je bilo jako puno.

prikolica2.jpg

64383538.jpg

18954068.jpg

65253814.jpg

32121340.jpg
49065015.jpg

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
ovo su slike od radova u obnovi prikolice,posla je bilo jako puno a najviše brušenja i šmirglanja jer sam htjeo da se napravi kako treba pa se sve skidalo do zdravoga.

.,ovom prilikom bi se zahvalio našem članu foruma Tuareg 10 i njegovom bratu koji su mi jako puno pomogli oko brušenja i čišćenja hrđe koje je bilo jako puno.

Svaka čast ! Stvarno temeljito odrađeno samo mise čini da nisu spojeni lajtungi od kočnica to treba dovesti u red jer kočnica čuva GLAVU ostalo čista petica :drinkers::drinkers::drinkers:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
fenomenalno dobro odrađen posao!!

neka dugo i dobro služi!!

koji su gabariti?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
dobar posao,jesu stranice nove ili samo ošmirglane ...:scratch

G

GROF

Guest
., ej prijatelju Aco!., svaka čast na dobro odradjenoj - uredjenoj prikolici.-
., veliki pozdrav i tvojim frendovima ki su TI nesebično pomogli odradit i najgore posle oko čišćenja i brušenja staroga laka., a da nespominjem kompletno uredjenje sanduka i stranic.-

., aj Bog!, čitamo se., veliki pozdrav celoj dragoj obitelji!.-

B

BAGERISTA

Guest
Naš ča ču ti ja reč ACO,,,,,ovo je načinjeno delo bolje nego kad su ih nove delali,,,,,i samo ti mogu reč,,,da ti skidam kapu za načinjeno delo,....:prayer::prayer:
A ovo se zove bit pedantan čovik,,,,joiš jednom sve pohvale od mene.......:p:p

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
evo da napokon odgovorim
.,ARNO spojeno je sve sad jer sam kočnice sve na novo tokario tromble i nove pakne naštelao ručnu i nožnu jer kod mene nema vožnje bez kočnica tu su ti brda.

.,Josix ma nek me posluži 20g i onad bude prikolica imala 50 g pošto je 1981godina je ću bit zadovoljan.gabariti su 1,60x 2,90m

.,mtd001 zadnja stranica je na novo pigana a ove su ostale ista samo sam ubacijo cijev 30x30 u dno stranice pošto su bile dosta loše u dnu.

.,Moj prijatelj Grofe bilo je posla i preko glave al da mi nije bilo dečiki u pomoći najebo bi dobro sam sa brušenjem.

.,BAGERISTA mogu ti reći da su nove bile dosta sfušarene kasela nije imala opće temeljne a pofarbano koda su se djeca zajebavala curak na curku katastrofa tako da je u svakom slučaju barem bolje pofarbana.
ja sam ti takav čovjek ka imam nešto onda oću da bude ispravno i uredno do nekle a nebude ona takva 2 dva mjeseca kad preveze tereta poslikat ću je na jesen pa ćeš vidjeti kad se kipa bude sjaila sa nutarnje strane.
pod sam samo sa temeljnom pofarbao nisam htijeo lakom jer sam i tu potrošio previše.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,525
Aco, puno je to truda, ali lijepo si obnovil prikolicu. Moje pohvale. Još ti fale samo šire gume.
Ali: nije ti se dalo povući osovinu i kotače unatrag?

Kakav je to bil pod na njoj?
Koliko vidim, stavljal si puno novih rebara i novi lim na podu. Jel sad prikolica torziono kruća nego prije?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ako zbilja tražite savjet (a ne tražite ) onda zapamti da ispod lima na podu ide jedino i samo daska .
Ali to će mnogi naučiti iz svojih pogrešaka a ne vjerovati blesavim forumašima .
2,5 tone ? , suosječam s tim tomom , opiši iskustva voženje kad natovariš 2.5 tone na nju .

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
ACO svaka čast na trudu koji si uložio u obnovu ove prikolice.

Milim da je ta prikolica puno bolje sad zaštićena nego je bila tvornički
i da treba više izdržati nego je tvornička zaštita izdržala..

Svaka čast:prayer::prayer:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
evo da i ja napokon odgovvorim:

.,ZJ pa truda je dosta uloženo dok se napravilo.ma netreba to tako hvaliti prreviše to je samo malo više truda uloženo.
gume i felge su naručene od cisterne i stižu za koji tjedan.ma nisam tijeo povlačiti osovinu jer bi tu bilo još posla dok prepravim mehanizam od kočenja itd.sve vuče jedno drugo onda.

pod je bio lim smotan u U profile i posložen jedan do drugog.da malo sam pojačao još sa rebrima i stavio novi lim.

.,Zbalija dobro si ti primjetio da je zaštićena sad bolje jer je sve dobro obrušeno pa premazano ferosanom a onda temeljna pa lak.pa čuj 30g je stara još 20 da izdrži kod mene ja zadovoljan.

Najnoviji postovi

Na vrh