• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aco 93

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pa tak skoro izgleda kod mene u sobi ..samo nemam 2 klime .lol:
Samo znam , radije bi bio čoban nego ovdje sjedio 8 ili koliko sati .

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Pa tak skoro izgleda kod mene u sobi ..samo nemam 2 klime .lol:
Samo znam , radije bi bio čoban nego ovdje sjedio 8 ili koliko sati .

A nije lako biti 8 sati tamo vidim po kolegama skoro svi nose već naočale

G

GROF

Guest
., pozdrav Aco! prjatelju!!!

., vidim da kod Vas pada snig., ista stvar je i kodmene u mojoj Liki - Jezerani!., prava snižna mećava., sniga ima oko 30 cm, oko - 5 je!...

., fala TI za ve pokeljene slikice iz tvoga radnoga mesta!., svaka čast!., sve je lipo i uredno, pedantno, SKUPO!., aj SRETNO VAM!!!...

., aj Bog!., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
auuu aco,kod vas je ko u spejs-šatlu....:supris:

B

BAGERISTA

Guest
ma držimo do opreme a imamo i još iveka i renaul midlum cisternu stoji iza atega al je bjele boje neće da ju pofarbaju.

da ova kontrola je stvarno puna opreme još je jedna prostorija iza tih ekrana puna ormara i raznih rekordera i neznam ni sam čega.
.,oni inače tu prate 287 kamera na dijonici od naplate grobnik do Bosiljeva 2( odvojak za dalmaciju) čini mi se da je koštala oko 35,000,000kn.sa svom to mjetnom opremom pred 3g je na novo napravljena.

A na kompjuterima prate:Zadimljenost tunela, vidljivos,co2,rasvjeta,ventilacija,svjetleći znakovi,temperature zraka i kolnika,padaline,udari vjetra,zasoljenost kolnika meterološke postaje,vatro dojave u tunelima itd.mogao bi nabrajati do u jutro šta sve prate i kakve sve alarme imaju zato rade dvojica u smjeni.

To je kompletni mozak trase ta prostorija,,,a i treba,,jer tuneli su uvijek opasni,,,i nikad neznaš,,,di more doč do problema ili izvarednog stanja..........

A ljepo složeno,,,sve kako triba,,,i meni je rođak bio šef(valjda postrojbe) u vatrogascima,,,,,sad ima privatno mljekaru,,,,jer više nije ni moga jedno i drugo pratit..

A konbinirka je majka,,,,jao ča bi gura,,,riva ,,,poteza....:prayer::prayer::p

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
To je kompletni mozak trase ta prostorija,,,a i treba,,jer tuneli su uvijek opasni,,,i nikad neznaš,,,di more doč do problema ili izvarednog stanja..........

A ljepo složeno,,,sve kako triba,,,i meni je rođak bio šef(valjda postrojbe) u vatrogascima,,,,,sad ima privatno mljekaru,,,,jer više nije ni moga jedno i drugo pratit..

A konbinirka je majka,,,,jao ča bi gura,,,riva ,,,poteza....:prayer::prayer::p

A sve ti je pokriveno kamerama vijadukti, mostovi,tuneli,čvorovi i odmorišta.šta se sve može vidjeti na tome jer ljudi neznaju da ih snima na svakom koraku to ti je kop Big Brader.

Bome ja sam se guštao jučer bila zatvorena auto cesta za sav promet pa udri brigu na veselje i čisti krug.a vidiš kako je padao snjeg i sad tako pada još nije prestao. znam da da bi samo bez lanaca je muka baca te ko beba zvečku jer je led ispod.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
., pozdrav Aco! prjatelju!!!

., vidim da kod Vas pada snig., ista stvar je i kodmene u mojoj Liki - Jezerani!., prava snižna mećava., sniga ima oko 30 cm, oko - 5 je!...

., fala TI za ve pokeljene slikice iz tvoga radnoga mesta!., svaka čast!., sve je lipo i uredno, pedantno, SKUPO!., aj SRETNO VAM!!!...

., aj Bog!., čitamo se ...

Pozdrav prijatelju!

A se ti jasnao kako je ima ga i kod mene možda oko 40cm i temperatura -3.

Bit će još slikica samo nemogu naći CD-e na kojem imam al naću ga već.

B

BAGERISTA

Guest
A sve ti je pokriveno kamerama vijadukti, mostovi,tuneli,čvorovi i odmorišta.šta se sve može vidjeti na tome jer ljudi neznaju da ih snima na svakom koraku to ti je kop Big Brader.

Bome ja sam se guštao jučer bila zatvorena auto cesta za sav promet pa udri brigu na veselje i čisti krug.a vidiš kako je padao snjeg i sad tako pada još nije prestao. znam da da bi samo bez lanaca je muka baca te ko beba zvečku jer je led ispod.

Vijerujen,,,,ti,ima san prilike,,,vidit i probat leda...:|

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
,,,,jao ča bi gura,,,riva ,,,poteza....:prayer::prayer::p

i tata bi sine.......:lol:
Ne zna , ali je sigurno dobro ...ustvari to je čovjkov strah od nepoznatog
dobar je strah ko ga ima....:lol:

Aco,dobra ti je slika na oglasu......slučajno naletih na nju..

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav Aco 93.
Gledao sam slike kamiona. Nemamo mi ni jednoga Ziglera u garaži ali kolko sam ih video pa i čuo ponešto o njima, mislim da su te nadogradnje OK.
Primetijo sam i to da ih imate dosta u vašoj državi, da se od njih dosta kupuje.

Ovakav sličan centar kontrole tunela je i kod nas na lokaciji tunela Karavanke. Ako se slučajno nešto desi, nedaj bože, od njih vatrogasci puno ovisimo. Oni su naše oči ali tamo gde mi ne vidimo.

Fino se ti igraš sa JCB, strojčina jeli? ;)

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Pozdrav Aco 93.
Gledao sam slike kamiona. Nemamo mi ni jednoga Ziglera u garaži ali kolko sam ih video pa i čuo ponešto o njima, mislim da su te nadogradnje OK.
Primetijo sam i to da ih imate dosta u vašoj državi, da se od njih dosta kupuje.

Ovakav sličan centar kontrole tunela je i kod nas na lokaciji tunela Karavanke. Ako se slučajno nešto desi, nedaj bože, od njih vatrogasci puno ovisimo. Oni su naše oči ali tamo gde mi ne vidimo.

Fino se ti igraš sa JCB, strojčina jeli? ;)

da ima ih dosta a pogotovo u istarskoj županiji.Za mene je rozenbauer broj 1.A Zigler iza njega.imamo u dvd-u cisternu rozembauer nadgradnja, 10000l sve je tako jednostavno napravljeno a funkcjonalno kamijon je aktros 410ks.

a Jcb je stroj dobar a relativno nov a malo se guštam kad je snjeg po krugu čistim snjeg a krug veliki pa imaš 3-4sata posla.

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
527
p1010052k.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/U[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

p1010053z.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

evo Igor to su vam slike ako nešto teba detaljnije recite pa ću vam poslikat i poslat.

Pozdrav!

Hvala na sliikama, međutim molio bih još koju sliku kako ste ju pričvstili na arnjeve, tj kako je nosač pričvršćen na arnjeve..

hvala

lp

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Hvala na sliikama, međutim molio bih još koju sliku kako ste ju pričvstili na arnjeve, tj kako je nosač pričvršćen na arnjeve..

hvala

lp

iza ti je ploča 5mm identična ovoj od panelke i samo zavarena za aranj nije mi se dalo raditi na šarafe jer nemislim to skidati.

Najnoviji postovi

Na vrh