a gdje je ona šipka po kojoj se u filmovima spuštaju....:scratch
Pozdrav Aco!
Super su ti slike. Vidim da imamo neku opremu sasvim jednaku, mislim na ona nosila. A vidim da se tunelski vatrogasci uvježbavate za spašavanje iz visina i ako ne pokrivate visoke zgrade. Znam da znanje ne škodi i može vam sve to koristit. Svejedno pitam kako to da su vas slali na te vježbe?
a gdje je ona šipka po kojoj se u filmovima spuštaju....:scratch
., evo ga jopeta! hehehe ., pa ovo ni film! - šipka?!., aj iskreno priznaj nač si sada mislil?., to sigurno nisu bili vatreni dečki!!!., nego??? ...
., vrag te zel i dal!., ti si iz opravdani razloga forumski moj prijatelju mtd001!., bil u kuferu zbog keksa!., ali je...., strpi se još malkice!., pa sad je sve tote!., :rolfer:., i još malo biće punooo tamburanja!!! :gitarist: ..., nećeš se ni skidat! :butthead: ., samo ćeš trinkattt! :drinkers: ..., artyman: ...
., aj Bog!., Aco!, oprosti., vo sam mu moral nakeljit!!! ...
Pa tako šta smo mi malo napinjali šefa da nas nekamo pošalju za neku specjalizaciju a bilo skoro za badava pa nas je poslao.mi to nemamo baš di koristiti na auto cesti al većina nas je u dvd-eima pa tamo treba jer pokrivamo veliki teren.ima 30km do najbliže javne postrojbe tako da sami pokrivamo svoj teren jer ima 12 profesjonalaca u dvd-u većina radi samnom u furmi neki u rafineriji a 3 rade u dvd-u a plus dobrovoljni vatrogasci. budem stavijo slike i od vozila u dvd-u i članova imali smo jednu vježbu u jesen pa ćeš vidjeti.
Zahvaljujem ti se za slike koje sam te zamolijo. Da ti uzvratim uslugu postavijo sam nekoliko slika u mojoj temi "firemanpeter".
http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?p=667020#post667020
Svakako me zanimaju i te slike za koje kažeš da češ staviti.
Tehničko vozilo je novo i ima dobar kran koji je dužine 17m.
Vatrogasni dom je star i potreban obnove. Valjda če se i to nekad srediti jer nam samo to još fali. Da bi se garaža uvečala, novi raspored prostorija, pa da se sve malo obnovi iznutra i modernizira.
Ako ste sad onako bez nekog doma, valjda če se sredit za vas nešto. U to sam siguran jer tak ne može dugo biti.
Vozilo hitne pomoči je naše. Mi smo kao rezerva za grad ako su gradski spasilaci zauzeti. A željezaru pokrivamo mi i prvo pozovu nas. Naravno ako zatrebamo pomoč od gradske hitne oni su nam uvijek došli pomoči kao i mi njima.
A kod vas dežuraju na tunelu? Oni profi hitna sa doktorom?
Ako imate tak organizirane službe na tunelu onda je sugurnost na visokom nivou. Tako da bi bilo pored vatrogasne službe još hitna na dežurstvu, toga nema nigde osim kod vas. Barem ja još nisam čuo za to.
KKamioni i oprema ko po špagi,,,ali ova zadnja slika,,,od ove sobe,,,,s ekranima,,,je stvarno da se smrzneš............rayer:rayer:
Ej Aco, od ona zadnja slika sa oni ekranima sam se fascinirao, nisam znao da to sve se prati po tunelima:scratch, pa i najmanje nisam se nadeo da to rade vatrogasci, svaki dan covek nauci po nesto, imate vi posla...
Pozdravartyman: