• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aco 93

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
hehe, to i bager veli, pošli u krivu stranu :lol:

Aco, jel vas zakrcalo? Bute vi Gorani puno lopatali ovih dana,
mislio ić Planinarit za vikend na Velebit, otkazano, najavili buru do200km/h,
i onda je netko provalil, pa ajmo onda na Risnjak :rolfer:

reko da, a tamo ne puše bura :rolfer:

aj drž' te se, valjda bu se smirilo poslije vikenda...

B

BAGERISTA

Guest
Kod nas malo sipa,,,,za večeras najavljuju..............:mrgreen::mrgreen:
Moram u garažu,,,,a neda mi se..:roll::roll:

S

staffmen

Guest
kod mene tocno 2mm snijega...pada nesto sitno jako, ali kad se zagledas u to izgleda ko da pada sa tla prema gore, a ne na zemlju:mrgreen:
Danas bi kao trebalo padat cijeli dan, pa se nadam da ce i ralica imat prvi izlet ove godine ako bog da:roll:
kod nas je -10. Najgore je bilo nahranit pajceke ujutro u 8. Smrzo sam se.
Aco kolko snijega ima kod vas gore?!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
kod mene pola dvorišta ima snijega,a gdje puše bura tu je golo do kamena...

S

staffmen

Guest
evo kak to zgleda....Skoro pa nista.
Slikano s prozora...van mi se bas i nejde:axe:

Nadam se da ce bit barem kojih 10-15cm...Kakva je to zima bez snijega:madmana:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
pa nema ga ni kod mene ništa više,ali puše ko ludo,a još sam na brdu.....brrrrr..
212zvw6.jpg

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
hehe, to i bager veli, pošli u krivu stranu :lol:

Aco, jel vas zakrcalo? Bute vi Gorani puno lopatali ovih dana,
mislio ić Planinarit za vikend na Velebit, otkazano, najavili buru do200km/h,
i onda je netko provalil, pa ajmo onda na Risnjak :rolfer:

reko da, a tamo ne puše bura :rolfer:

aj drž' te se, valjda bu se smirilo poslije vikenda...

Stalno pada al ga vjetar nosi jako ma ima ga oko 20cm i temperatura -12
ovi po televiziji to uveličali koda nikad zime nije bilo pa sad prvi put pada.

kod nas kad ga ima 1 metar je normalno i temperatura -10 kakve su prije bile zime kad sam bio djete to su bile hrpe snjega ovo sad nije ni blizu.

trebao bi ići malo počistiti dvorište sa ralicom al dok ovo puhanje ne stane nikuda.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
.

a bome ga seru....
kaže moj ćaća da kad je on bio školarac da su konji išli po mrežnici koliko ja bila smrzla,a kada su ih vozili čamcem u školu da su sjekirama led razbijali

B

BAGERISTA

Guest
Stalno pada al ga vjetar nosi jako ma ima ga oko 20cm i temperatura -12

kod nas kad ga ima 1 metar je normalno i temperatura -10 kakve su prije bile zime kad sam bio djete to su bile hrpe snjega ovo sad nije ni blizu.

trebao bi ići malo počistiti dvorište sa ralicom al dok ovo puhanje ne stane nikuda.

nači roka,,,,,,,bit če i kod nas,,,,,,,,,,,,kako mi se čini..:supris::supris::supris:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Kod mene ništa od snijega. Nešto je pre podne počelo padat ali prestalo. A i onaj milimetar koji bi se napadal je odpuhal vijetar.
Nešto napovidaju da bude padalo preko noči ali vidjet čemo. Mislim da neče bit sile.

B

BAGERISTA

Guest
Ma nešto i za ode govore,,,,sad čekamo,,,pa ujutro šta se nađe,,,,ako zabijeli,,,bar radi djece..:mrgreen::mrgreen:

S

staffmen

Guest
mala djeca ce se igrat s lopaticama u snijegu, a ova velika s traktorcicima.
Ak ovak nastavi ima nade da i grtalica krene s poslom:supz:

B

BAGERISTA

Guest
O ACO,,,ja mislija slika se ti ispred svoje vatrogasne garaže,,,kad ono vidim gore piše JESENICE,,,,,,,:mrgreen::mrgreen:

Ali vozni park je stvarno kad pogledaš nov..

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
O ACO,,,ja mislija slika se ti ispred svoje vatrogasne garaže,,,kad ono vidim gore piše JESENICE,,,,,,,:mrgreen::mrgreen:

Ali vozni park je stvarno kad pogledaš nov..

A je stvarno nemaš šta reći tu ti je gušt raditi kad imaš takvu mašineriju.

ma da sam ja u bivšoj firmi na fapu doktorirao.vidi brdo prije tebe pa 40km/h a nemožeš motor shebat na njemu i da oćeš to je čudo od motora. a nizbrdo mila majko nesmješ kočnicu stisnut 3 put za redom jer ostade bez zraka.šta da ti kažem i onda poslje njega dođe novi actros 410ks tri osovine cisterna 10 000l avijon.

B

BAGERISTA

Guest
Baš tako,,,,,,,,,,,:mrgreen::mrgreen:,,ima ih dosta koji nisu FAP-a ni vidili,,,a kamoli uspijeli vozi(na svu sreču):supris:pa došli na nove makine i neznaju vijeruj mi ,,,,kako se kočnice moralo gledat,,,,,a da ne govorim (betongrad,jelenje,skrad,,,,,,spustevi,ko da voziš super-G)

A da sad actros,,,,,,,,,,majka,,,,,mada je za mene broj 1....DAF,,,svi drugi iza.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Fapčina- car drumova. I ja sam doktorirao na njemu :lol:. Ma on ti je bio u stvari Mercedes. A ono sa kočnicama, istina.
Onda su tu bili još TAM 80, 150, 170, 190, a da ne govorim za Magirus sa mehanskim volanom. Sve smo to imali i vozili. A dozvolu sam napravil sa TAM 130.
Ovo sad su avijoni, neki čak udobniji od auta.

B

BAGERISTA

Guest
neki čak udobniji od auta

Potpisujem,,,,,,,,,,,,,,bi rekli ode na forumu...:partyman::partyman:

Na vrh