T
Todi
Guest
istina da je preplaceno, a zar nije i sam traktorcic malo skup, ali jednostavno zbog njihovih dimenzija i namjena i naravno potreba prisiljen si kupit, ako se ima sredstava za to,
Ali sam zadovoljan viđenim,nigdje nikakvih znakova istrošenosti,kočnice fenomenalne ,motor je divota slušati kako dobro i tiho radi a ide ko lud.
Ako vas još nešto interesira postavite pitanja.
Pozdrav
Kočnice su mu lamele u ulju.Isto tako je izveden kardan.Preko hidrauličnih elektro ventila uključuje se kardan i blokada oba diferencionala.Kočnice su klasične mehaničke ili hidraulicne?
Kočnice su mu lamele u ulju.Isto tako je izveden kardan.Preko hidrauličnih elektro ventila uključuje se kardan i blokada oba diferencionala.
Ja sam nedavno kupio AGT 850 sa 950 rh .Ima Lombadinijev motor od 47Ks a 860 ima isti motor samo mu je dodan turbo i ima 60 ks.Taj sam traktor potpuno rastavio i provjerio ispravnost svih glavnih djelova(diferecionali,bočni reduktori,getriba).Mogu reči da je i kod AGT-a bilo dječjih bolesti,npr na poklopcu getribe je puštao ulje a razlog je bio taj da nisu do kraja narezani navoji pa su vijci bili predugački.Kod skoro svih AGT-a čuje se zujanje u getribi.
Ali sam zadovoljan viđenim,nigdje nikakvih znakova istrošenosti,kočnice fenomenalne ,motor je divota slušati kako dobro i tiho radi a ide ko lud.Kupio sam i 10"dvobrazni plug okretač težak jedno 300 kg.Imam osječaj kao da ne nosim ništa,probali smo dvojica stati na kraj pluga i zanjihati ga (oko 200 kg na dužini od 1,5 m) niti trunke se ne osječa da bi se htio podiči prvi kraj.Proširio sam ga 1550 mm .Takav osječaj sigurnosti nikad nisam osjetio ni na jednom traktoru jednostavno kao da se je nemoguče prevrnuti.
Tamo gdje sam sam se prije sa Tomom usudio iči samo ravno uz brijeg sa AGT sam išao po največoj kosini i još sam se tamo okretao.
Ako vas još nešto interesira postavite pitanja.
Pozdrav
AGT 830T je zakon!!!:drinkers:
Za mjene ima bolje getribe 830T, kao 830TS, ovi menjač je meni za hitnu menjavu manje uporban, bolji je od 850, samo ovi menjaš je hrupan. A manjka mi evra za AGT 850.Za mene bi bil zakon AGT835TS da ima getribu 12/12 od AGT850 i uljne bremze.
Naravno uz istu cijenu.:mrgreen:
Za mjene ima bolje getribe 830T, kao 830TS, ovi menjač je meni za hitnu menjavu manje uporban, bolji je od 850, samo ovi menjaš je hrupan. A manjka mi evra za AGT 850.
:finga:
E ti si mi prvi čovjek,koji je to kazao hehe:lol:
Nisam sve skužio,koji i što. Koji je bučan i zašto ti je 830 t bolji malo više kaži.
LP
Ovi menjač na 830T, je kao klasika na Tomu i radi kao da iamš invertor, baciš brzine za naprjed napred, ili za nazad baciš brzinu nazad, ako gledaš menjač od serije TS, tamo ti se situacija drugčija, je manjač za moje pojme bolje komplicirana, a 850 serija, to ti je odlična serija imaš pa invertor.