• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AGT

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Vuča drva AGT 835 t 3.dio

OVO VRIJEDI POGLEDATI!!! :) :D

VranicD svaka čas na trudu što si našao ovaj video!

to se zove testiranje traktora, sako bi bilo dobro da ima kacigu na glavi kako je rekao ZJ. A sad mi je i jasno zašto AGT ima na nekim modelima traktora na sjedalima sigurnosni pojas ako se ne varam to je AGT 830 ili 835 na bazi „Tomo Vinkovića“ :D

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ovde mu te široke gume čak koriste. Sa uskima vjerovatno nebi prošao kroz tu močvaru.

G

GROF

Guest
., svaka čast moj VranicD!., ovo je skinuto svaka čast!

., e moj narode!., da je vaj šoferčić dal novčića za vaj traktorić!., nebi se vako sa njim vozil?!., a kako su svi već napisali?., a ja samo dodajem., ovo je stvarno test za svakoga., i ki vo projde?., ma rodjo moj! skidam kapu!., onu pravu!., ONU LIČKU!!!

Bog!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
., svaka čast moj VranicD!., ovo je skinuto svaka čast!

., e moj narode!., da je vaj šoferčić dal novčića za vaj traktorić!., nebi se vako sa njim vozil?!., a kako su svi već napisali?., a ja samo dodajem., ovo je stvarno test za svakoga., i ki vo projde?., ma rodjo moj! skidam kapu!., onu pravu!., ONU LIČKU!!!

Bog!

GROF-e slažem se sa tobom i tvojim napisanim tekstom.
Ali ču dodati još ovo neka tako testiraju ove Yanmar i Iseki traktore ili kako se
već zovu, pa me baš zanima kako će oni izgledati nakon takve torture...

http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=17595

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Pozdrav forumasi
Meni pao zal za traktor, da ne ga dala tvornica na testiranje...
A oni mali japanci ne verujem da bi prosle kroz toa blato, kje trazat pomos od AGT da ih izvuce.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Pozdrav forumasi
Meni pao zal za traktor, da ne ga dala tvornica na testiranje...
A oni mali japanci ne verujem da bi prosle kroz toa blato, kje trazat pomos od AGT da ih izvuce.

Prošli bi, bez brige, jer imaju veću prohodnost. Ali naravno, ako uspoređujete traktore iste snage, 30...35ks, a ne s ovima od 12...15ks.

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Prošli bi, bez brige, jer imaju veću prohodnost. Ali naravno, ako uspoređujete traktore iste snage, 30...35ks, a ne s ovima od 12...15ks.

Prosli bi ali ajde neka nekoj stavi video pa da svi vidimo...

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
...evo da malo osvježimo temu AGT-a s par novih slikica...:)

traktorjiagtfoto1617762.jpg

traktorjiagtfoto1617762s.jpg

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
GROF-e pazi, da žena ne vidi ovaj video, pa da ne posle

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=CyvxSmB2xcg[/YT]

:axe::axe::axe::axe::axe:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A ja mislio da je Grof fini gospon...:rolfer:

nikola_VUK

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
31
Mislim da je ovaj 860 prodat u Podgorici jer su mi rekli da treba da ima dodje za desetak dana jedan sa reverzibilnim sedistem.

B

BAGERISTA

Guest
Fantastične slike,,vidin da se da na dosta nagiba s njim...:prayer:

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Kakav strmen teren auuu, za ne povjerovati gde ide AGT, a i svaka cast na sofer, za to srce treba...

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
jeste upravu ste ako nemas srca sto se kaze kod nas dzaba ti sto je traktor stabilan

inace jedno pitanje,kad se okrenu komande nazd kod ovg agt jel volan se mora motat u kontra stranu jer tako traktor ide unazad,ili kako se okrene volan,normal nose i mota lijevo desno

majstor

Član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
256
Na glavi volana ima ventil koji se mora prebacit kad se volan okrene i onda imaš opet normalan volan.

Na vrh