Nesmijem pisat o firmama jer se ovdje nesmiju reklamirat,dučani,bar ja nesmijem opomenut sam od strane rukovodstva.sweat):
Jao,jao a ja mislil ovo je pravi forum tu mores svasta pisat i dusu otvorit,inace na citroen forumu pises brez problema di si kaj kupil i kaj kosta pa ak me ne zajebavas i ak si na cit.forumu tam slobodno napisi.:icon_pidu:
Viva Libertas!
Treba mi podatak o testiranju akumulatora od 100Ah , znači koliko ampera i koliko vremena se poteže iz njega da bi bio ispravan ili ne
Ovi u servisu me prave budalom malo , kažu ispravan akumulator
Oni ga napunili i posle toga testirali 20sec sa 600A i na kraju je napon od 8,5V
Kada sam ja došao po akumulator tražio sam opet test , nakon 20sec i 600A krajnji napon je bio oko 6V
Znači siguran sam u punjenje na traktoru i dobar mi je alnaser , obje stavke su skoro remontovane , sa drugim akumulatorom (čak i manjim) traktor radi i pali normalno a ovi kreteni me ubjeđuju kako nešto kod mene nije u redu
Rekao sam im da ću im otjerati traktor i neka urade i naplate šta god da treba , ako nakon dva dana ujutru ne bude verglao 10 sekundi ima da ima polupam sve one rekvizite od glavu