Na ovom forumu sam pročital (upis uvaženih članova) da nije pametno više puta delati hladne startove motora, posebno kad to nije neophodno. Meni ima logike.preferiram upaliti traktor i da radi pola sata svakih 20-30 dana.
Ne znam kak je to na drugim vozilima, ali nakon zamjene filtera goriva na mojem Goldoniju, ne treba odzračivati. Ručno se na AC pumpici nadruka oko 50x (valjda dok višak ne počne iti u povratni vod), nakon toga ful gas i traktor vužge u 2-3 sekunde verglanja.jer neznate filter goriva sami zamjeniti a medvedu kao meni se neda ozracivati pa ga vrtim, vrtim, vrtim.
Ako su kontakti ispravni kao i anlaser onda je to zlatni akumulator. Radil je do zadnjeg i kad je rekel dosta bilo je dosta,okrenul par put i gotovo...tak da je vjerojatno gotov...
Mene su učili da akumulator ima zamišljen broj punjenja i pražnjenja, neki napravi više neki manje, a to ovisi o snazi pražnjenja i punjenja....Znaci moram koristiti traktor svaki dan pa bu trajal
Varta Silver ili Bosch S4 su vrhunski akumulatori, samo kaj koštaju duplo od ostalih pa je upitna takva investicija na traktor.počeo i mene zahebavat akumulator...morat ću očito u nabavku novog...kolko vam traje akumulator? inače sam ga skidao zimi kad ga nisam koristio a bili vani minusi. sad je stalno gore jer ga svako malo koristim... jel isto sr... kao i na autu...kad prođe garancija još godinu ili dvije i to je to?
Da...rade savrseno mjesec dana nakon garancije i onda prrrrrdVarta Silver ili Bosch S4 su vrhunski akumulatori, samo kaj koštaju duplo od ostalih pa je upitna takva investicija na traktor.