• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Akumulatori

• Temu pokrenuo dgeceg
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,376
Paaaaaa, sad je moj, mada je od uvijek bil moj, samo nije bil moj, baš moj, ali imal sam čast da ga iz salona doma dopeljam pa sam si zamislil da je i onda bil moj......

Ja sam mislil da si ih ti uvijek doma slagal
Dobro si mislil, tak i bu zauvjek.
I svakom u prometnoj pod vlasnik piše posljednji :ROFLMAO:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,086
Pozdrav, jel se netko razumije o bateriju za robotski usisavac?
Robot na punjaču daje znakove da se puni, no pri pokušaju pokretanja obavještava da je baterija prazna. Baterija između crvene(+) i crne (-) žice pokazuje 14.62 volta. Između dvije žute nema ni napona ,ni otpora.
Na slici s "Alija" je označeno NTC ,žute žice. Sad pitanje jeli to treba biti neka zaštite u obliku ntc otpora? 20250512_195648.jpg 20250512_194813.jpg Screenshot_20250512-194556_Chrome.jpg

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,235
Aj ti guglaj kako se resetira BMS za taj usisavac
Baterija je izgkeda ok ali BMS ne pusta struju van iz nekog razloga

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,086
Ne ide preko 14,62 V? To je premalo, treba biti barem 16,4 ili idealno 16,8 V jer su to 4 x 18650 članci, svaki je pun na 4,2 V. Mijenjaj bateriju.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,086
Ne ide preko 14.62, kad je na bazi, mogu resetirati wi- fi. Kad ga maknem s baze postane mrtav. Znači kad je na bazi daje svjetlosni signal i u slučaju da ga se pokuša pokrenuti, bilo daljinskim ili direktno na njemu, govori da je baterija prazna i da se puni.

dakson13

Član
Tu od
26 Lip 2015
Poruka
146
Pozdrav, da li se može lijepiti plastika na akumulatoru i čime. Imam akumulator star ni godinu dana i ispao mi je čekić u radionici na njeg i razbilo je plastiku oko jednog čepa. Plastiku sam uklopio i pušta sasvim malo pa me zanima čime se to može zalijepiti.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,235
Ne ide preko 14.62, kad je na bazi, mogu resetirati wi- fi. Kad ga maknem s baze postane mrtav. Znači kad je na bazi daje svjetlosni signal i u slučaju da ga se pokuša pokrenuti, bilo daljinskim ili direktno na njemu, govori da je baterija prazna i da se puni.
Onda nabavi druge clanke i zalemi ih na BMS pa ce raditi.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,086
Pala preko noći na 5,7 v
Tak sam i mislio staviti nove članke
Moram ih nabaviti pa "operacija" ide dalje.
20250513_103749.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,086
Preporučam ove, nema boljih za te novce, kupio sam već hrpu i traju i traju...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,694
Pozdrav, da li se može lijepiti plastika na akumulatoru i čime. Imam akumulator star ni godinu dana i ispao mi je čekić u radionici na njeg i razbilo je plastiku oko jednog čepa. Plastiku sam uklopio i pušta sasvim malo pa me zanima čime se to može zalijepiti.
Epoxy smola 2 komponenta?

Ja pokrpao 2 rupe na prskalici I drži.

Najnoviji postovi

Na vrh