Nebitno je gdje je napravljen (i meni je bila čudna zelena kutija), no usporedil sam 3 ponuđena i ovaj je izgledal najsolidnije napravljen i najbliže originalu (ostala dva su imala plastične poluge za potezanje vilice).
Rekoh, ima bakrene kontakte, brtvljen je i ima mijeh sa zadnje strane...bolji je od ostalih ponuđenih.
Kak si ih usporedil, opipom ili ogledom?
Još nekad su stavljali plastične vilice koje su opterečene na polugu pa voze godinama, a gde nebi plastika nosila na tlak ili vlak (valjda se to tak stručno veli).
Bakrene kontakte ima svaki, barem ja nisam nikad videl drugačije saamo kaj je taj bakar posrebrljen nekim postupkom.
Najbitnije pitanje za ovaj dio je kaj to znači da je brtvljen. Gdje je brtvljen?
I gdje ima mjeh, čemu taj mjeh služi?
Ak je napravljen v Srbiji, meni to ne smeta ... a vjerujem da je solidniji od turčina ili indijca...uostalom, koštal je više nego dva ova...
Ne, ne, namagarčili su te i namamili večom cijenom.
U Belom gradu je samo upakiran u škatulu.
Cure crijeva ko staro sito...a pumpa malo kapa na onom šarafu za štelanje faze (i dolje na "čoku").
Pa jebemu miša, ta creva cure več 10 let, nikak da ih zamjeniš.
Več je više nafte iscurelo nego kaj je potrošeno od kad je prije 15 let generalka delana.
Bum ti ja priznal garanciju i zamjenil ti to u garantom roku, ali materijal kupiš sam, ja dam samo znanje i vreme potrebno za taj zahvat. Bum, mada mi se neda