3lit. antifriza =70kn, plus ostatak vode= -20C°
to nije otvoreni sistem,i sto posto se bu siril i shital toga za sajbe prati van na ekspanzionu posudu,ako govorimo o autu,ak ne shital onda bi bilo super,evo ja sam nalijal litru toga za sajbe prati kad nisam antifriza imal al v stari 1.9d vw motor,i nisam taj auto vise nikad videl tak da neznam ak se pjenilo ili nije,a ak ti se da trositi novce i onda nakraju da ti to izbaca van mozes,makar ja ti to ne preporucujem,i nije neki problem izdvojit za auto 80 kn za 4 litre koncentrata najeftinijega,nit netreba 4 litre,dost su 3 litre :icon_pidu:Pa to je ionak otvoreni sistem, znači ima se kam širiti.... a sve što se digne mora i pasti, tako i sve što se pretvori u paru mora i kondenzirati i vratiti u tekući oblik....
Nafta=ulje, a uljem je ova beba hlađena.A zašto ne bi umjesto antifriza moga nafta unutra ?
Ja sam ti u gornjim postovima napisao i obrazložio većinu stvari, a ti kako hoćeš!
Koliko sam shvatio ostale članove,oni potvrđuju da je to na alkoholnoj bazi.....
Većina hladnjaka ima na čepu feder i crijevo, pa kad se nabi pritisak onda poklopac stisne feder i ispusti se taj višak... ili izleti...
Natoči čašu te tekućine i ostavi vani.... ujutro ti nebu tega...
Kako ostali kažu probaj, pa javi..
Znači razmišljam u pravom smjeru?. ma to me uvjek tjeralo naprijed :icon_jook:Nafta=ulje, a uljem je ova beba hlađena.
.