Bio sam im poslao upit pa mi ništa nisu odgovorili. Ponovit ću im ponovo. Vidim da većina traktora ima tegove zakačene na prednjem dijelu pa sam mislio da ima i Tigre. Prvi traktor, sve novo pa istražujem a nisam u nekom poljoprivrednom kraju da imaš koga pitati.Imaš original utege za kotače, imaš opciju stavit i vodu u gume, a pitaj u Pavin možda postoji i opcija sa strane haube za stavit utege...
Ne znam jer nisam dobio odgovor od Pavin a nigdje nisam našao u papirima ni na netu. Pretpostavljam da mora jer mu bježi prednji kraj kad ima zakačen priključak.Pa, je li predviđeno kakvo opterećenje utezima!
Imaju u Pavinu orginalni al su po 30 kg.Ja na mom 4400f imam od tome vinkovića po 50 kg već 3 godine i zasad superPozdravljam sve članove !
Tražim na koji način mogu otežati prednji kraj na Tigre 3800. Nigdje ne mogu naći nikakve tegove, nosače tegova ili nešto takvo. Svaka pomoć dobrodošla. Hvala.
Imaju u Pavinu orginalni al su po 30 kg.Ja na mom 4400f imam od tome vinkovića po 50 kg već 3 godine i zasad super
našao sam na nekim talijanskim stranicama, cijena 540EUR. Vidim da se od TV mogu naći puno jeftinije, kako ste ih montirali ?Ova druga je orginalni

Ja sam ih bušio jer su vijci bili polomljeninašao sam na nekim talijanskim stranicama, cijena 540EUR. Vidim da se od TV mogu naći puno jeftinije, kako ste ih montirali ?