• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Antonio Carraro

A

antonio carraro

Guest
sta si stavio na spic daske,ovo crno na dnu usarafljeno??

Country

Član
Tu od
28 Lis 2010
Poruka
72
O kolega Orsicu ova tvoja kompozicija svijetli ko prava.Ova svijetla na daski su dobra fora.
Kakva jesu , od čega, jer se ne vidi kad ovako svijetli?

A

antonio carraro

Guest
za moje potrebe i terene dusu dao...ha i country je strojcek za 10.bio je u soluciji kad smo ovog kupovali ali smo se ipak odlucili na 5500 jer je tezi i jaci a mi puno radimo s drvima pa mi treba jaci traktor..

Country

Član
Tu od
28 Lis 2010
Poruka
72
za moje potrebe i terene dusu dao...ha i country je strojcek za 10.bio je u soluciji kad smo ovog kupovali ali smo se ipak odlucili na 5500 jer je tezi i jaci a mi puno radimo s drvima pa mi treba jaci traktor..

Je da to ima logike.A kako se ponaša u šumi? Ja sa svojim to stalno izbjegavam jer baš nisam pobornik korištenja poljoprivrednih traktora u šumi . A i dosta je nizak, a naše šume su pune stijena, kamenja i ostalog pa neznam kako bi to baš išlo.

Orsic

Član
Tu od
30 Kol 2009
Poruka
415
to sastrane su ti ona svijetla sta sleperi imaju iza na prikolicama da vidi di mu je kraj,sa prednje strane bijela,sa straznje crvena,
to crno ti je flah(noz)

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467

Aj stavi koju sliku od stroja da vidimo.

A

antonio carraro

Guest
... ... ...

Prilozi

• Slika036.jpg
    Slika036.jpg
    80.4 KB · Pregleda: 179

Country

Član
Tu od
28 Lis 2010
Poruka
72
Ej Antonio jel on reverzibilni(okretanje komandi prema natrag)?
Koje su mu dimenzije zadnjih guma?

A

antonio carraro

Guest
ne,nije reverzibilan a gume su mu sve cetiri 250/80r18.da,imam vitlo tajfun 4t na njemu,za sumu je cudo.tezak,jak i ide kamo ti srce pozeli.prije smo imali tomo vinkovića i za njega smo imali krpan vitlo 3t,sto je tomo na vitlo vukao on vuce za sobom.kad smo kupili carrara jos smo pol godine imali to vitlo na njemu.kad zapne vitlo samo cvili a carraro stoji na mjestu i ne pomice ga...ova tajfun od 4t je prava stvar za njega.opcenito za sumu je odlican.nije bas pretjerano nizak,malo se pripazi di su vece stijene i ide.u sumi se stvarno odlicno ponasa:partyman:

A

antonio carraro

Guest
ej country,koliko je tvoj star???di si ga kupio??je to ona jaci ili slabiji jer koliko znam imaju dav country-ja.

Country

Član
Tu od
28 Lis 2010
Poruka
72
Star je tri godine, a kupljen je u PAVINU.
To je onaj jači -4300. - 37ks (morao sam zapamtiti kolko ima da me nebi Grof opet oprao:lol:)
Čudno mi je zašto taj tvoj traktor koji je veći i jači od Countriya ima manje gume.Moje zadnje su 20". Prednje su doduše 16".

E da, jel on isto ima brzine 4x3?

Posljednje uređivanje:
A

antonio carraro

Guest
da,4 brze,4 spore i 4 rikverca.na njega idu 15(siroke za travu i igralista kosit balonke) 7.50 16,250 80 18,280 80 18, i 20.imam u planu da bi kupio 20 kad ove nagodinu poderem.mojem ce bit 10.1 3 godine da smo ga kupili isto u pavinu

Country

Član
Tu od
28 Lis 2010
Poruka
72
Ajde kolega Antonio daj nam nabaci još kakvih slika malo više.:)
Ima nas ovdje radoznalih. he he

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
traktorić, Antonio mi je stigao u dvorište....
vremena i vremena je prošlo od posjeta prijatlja Grofa i mene poduzeću PA-VIN Jastrebarsko, uvozniku traktora Antonio Carraro..
odluka je pala na model TC5500F...i uz sugestije prijatelja forumaša..., prvenstveno prijatelja Grofa, traktor je kupljen od uvoznika za Hrvatsku poduzeća PA-Vin, koje je odradilo posao za deset, dostava traktora u kuću!!!!!!!! Ozbiljna firma, susretljivi djelatnici, strpljivi, svakog dana sam imao po jedno pitanje o traktoru i tako sve dok nije kupljen :rolfer::rolfer:, na koje sam dobio odmah odgovor.............Tomo HVALA TI!!!!!

dsc00038q.jpg

dsc00037x.jpg

dsc00039nm.jpg

dsc00791x.jpg

dsc00789bd.jpg

dsc00013z.jpg

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka