za imt sam znao,nisam znao da si i tomicu prodavao..:scratch
koliko je konja novi ljubimac?
ako sam dobro vidio,ovaj nije zglobni?
Hvala dečki na čestitkama!!
Perkins 4 cil, 48ks, nije zgloban, prednje upravljanje
Hitno promjeni avatarHvala dečki na čestitkama!!
Perkins 4 cil, 48ks, nije zgloban, prednje upravljanje
Dobr su slike Dalibore. Ajd kad stigneš vidi koje su točne dimenzije prednjih guma i ako možeš izmjeri širinu prednje felge (treba mi).:mrgreen:
E još nešto, jesu ti rekli da sipaš eurodiesel il obični unutra?
Ako je 360/70-20 otraga, felge su vjerojatno 10" (takve su mi na Sameu naprijed). Netrebaš ju mjeriti, već pronađi gdje je napisano na njima.e prijatelju, gume su mu: 280/70-18 - prednje i 360-70R20 - zadnje
masa mu je 1760kg i koliko sam skužio, malo smo probali nositi tanjurače, ama baš ništa ne osjeti, dapače, ugodniji je za rad, jer sam mu iskopčao prednju vuču, a kad je bez tereta hoće zadnji kotači proklizati, kad je iskopčana prednja vuča...
gorivo sam pitao, nema nekog pravila, ljudi toče svašta, ipak mislim da bi bilo ok euro...
jedino sam dobio uputu, da je poželjno podmazivati zglob nekom spec. mašću, možda naručim pa da imam....ne znam sa čim ti podmazuješ zglob i koliko često?
koliko imaš radnih sati?
izmjerit ću ti širinu prednje felge čim uhvatim vremena
e prijatelju, gume su mu: 280/70-18 - prednje i 360-70R20 - zadnje
masa mu je 1760kg i koliko sam skužio, malo smo probali nositi tanjurače, ama baš ništa ne osjeti, dapače, ugodniji je za rad, jer sam mu iskopčao prednju vuču, a kad je bez tereta hoće zadnji kotači proklizati, kad je iskopčana prednja vuča...
gorivo sam pitao, nema nekog pravila, ljudi toče svašta, ipak mislim da bi bilo ok euro...
jedino sam dobio uputu, da je poželjno podmazivati zglob nekom spec. mašću, možda naručim pa da imam....ne znam sa čim ti podmazuješ zglob i koliko često?
koliko imaš radnih sati?
izmjerit ću ti širinu prednje felge čim uhvatim vremena