noviuposlu
Član
- Tu od
- 7 Tra 2011
- Poruka
- 759
cije motore imaju carraro?
cije motore imaju carraro?
da nadopunim kolegu zbaliju:ovisno o modelu i snazi,
ugrađuju se sljedeći motri:
Yanmar
Perkins
Lombardini
da nadopunim kolegu zbaliju:
ugrađuju i vmw (ili kako se već piše) motore 3 cilindra
da nadopunim kolegu zbaliju:
ugrađuju i vmw (ili kako se već piše) motore 3 cilindra
dalibor, jeli ovaj tvoj na slici cararro te dali imaju oni još uopće standardnih traktora a ne one zglobne male samo? kao pročitao sam da antonio carraro su ti mali zglobni a carraro standardni al nikako naci nesto na netu o carraro
te je isto pisalo da imaju iveco vecimon 3.2 turbo, sada neznam.
ovisno o modelu i snazi,
ugrađuju se sljedeći motri:
Yanmar
Perkins
Lombardini
Auu, ovaj ubitačno izgleda. Prava igračka, a je dobar
pozdrav svima, već duže vrijeme planiram kupnju jednog malog traktora, i to je za sada uvijek bio u planu Tomo Vinković i to serije 700, ili manji možda
nedavno mi je kolega rekao da mu susjed planira prodati
Antonia Carrara Supertigre 625
ali još ni sam ne zna bi li prodavao, ni za koliko, ali da će mi javiti...
traktor sam vidio samo onako, bacivši pogleda na njega u garaži, ali čini mi se puno masivniji od Tome, nekako viši možda
naranđaste boje, 2 kockasta fara u masci sprijeda, ali prema natpisu na traktoru koji mi se čini originalan, nisam nigdje na netu našao takvu sliku
ova mu je najslličnija, sad bi za vikend skoknuo do njega pogledati kak to izgleda i kaj bi se na njemu trebalo raditi
uglavnom, traktor ima originalnu frezu, i to mu je bila jedina namjena već godinama, frezanje kroz plastenike i vinograd na brdu
gume su prednje onak, solidne, a stražnje su puno lošije
pali na uže, ne znam, mislim da nema anlasera, a ostalo mislim da je ok
standardno hrđava i propala limarija ali taj dio me najmanje brine
jel može kakva procjena koliko to vrijedi? isplati li se tak nekaj kupiti? ulagati? mislim, ipak je o carraru pitanje, pa znam da nije neko sranje...