[YT]http://www.youtube.com/watch?v=8W-xyyOCxVA&feature=related[/YT]
ovo je zakon čovječe
Traktor cijena od 08.09.2009. - 112.176,00 kuna
Freza sa hidrauličnim cilindrom - 18.621,00 kuna
u cijeni je PDV i prijevoz do Vodica
@tuaregr10 - ne vidim slike s prednjeg kraja, ali ovaj carraro mi izgleda puno manji... usporedba sa tomo serije 3, ovaj moj je velik, masivan, ogroman... čini mi se da je i veći od tomine 7-ice...
Pozdrav
Do prije par godina sam bio zagovornik isključivo germanskih vozila i strojeva
a onda sam kupio kombije Fiat Ducato pa dosta promijenio mišljenje.
Sve u svemu talijanski strojevi i vozila nisu loši kako je tko kod nas navikala "golf-mercedes" ekipa.
Sviđaju mi se AC traktori jer su specijalizirani a osim toga u odnosu ne neke druge proizvođače imaju puno nižu ukupnu visinu što je za voćnjak jako bitno.
Da ne duljim previše....zvao i ja Pavina...pitao načelno što koliko košta...
Ono što me zanima (radi veće površine) bi bio traktor sa više konja 70-ak ili više i sa reverzibilnim sjedalom,obveznom klimom i još ponešto.
Pitao sam za prednji kardan (kad je bal nek je bal da vidim koliko košta) pa me skoro odgovaraju od toga jer vele da u voćnjaku nebi imalo svrhe i da ako želim,onda jednostavno zarotiram sjedište pa mi neki stroj bude naprijed.
Ono što me pored tu viđenog zanima su neke stvari tipa: koriste li posve standardne plugove i tanjurače ili trebaju neke preinake ?
Jel tko sa njima ore neke značajnije površine ?
Ne mislim korisiti ga stalno za oranje ali kad se radi zelena gnojidba valjda traktor koji ima 70 ks može poorati 30-40 ha da ne mora biti drugi.
Osim toga vidio sam negdje da ima mogućnost na njega namontirati "kašiku" (kao na kombinirkama) koja bi mi dosta značila za kopanje rupa prije sadnje (vjerujem da ako to ne košta previše da bi se isplatila samo na sadnji)
Eto,napisah ja cijelu čitabu,sada čekam komentare
Pozz
Pozdrav
Do prije par godina sam bio zagovornik isključivo germanskih vozila i strojeva
a onda sam kupio kombije Fiat Ducato pa dosta promijenio mišljenje.
Sve u svemu talijanski strojevi i vozila nisu loši kako je tko kod nas navikala "golf-mercedes" ekipa.
Sviđaju mi se AC traktori jer su specijalizirani a osim toga u odnosu ne neke druge proizvođače imaju puno nižu ukupnu visinu što je za voćnjak jako bitno.
Da ne duljim previše....zvao i ja Pavina...pitao načelno što koliko košta...
Ono što me zanima (radi veće površine) bi bio traktor sa više konja 70-ak ili više i sa reverzibilnim sjedalom,obveznom klimom i još ponešto.
Pitao sam za prednji kardan (kad je bal nek je bal da vidim koliko košta) pa me skoro odgovaraju od toga jer vele da u voćnjaku nebi imalo svrhe i da ako želim,onda jednostavno zarotiram sjedište pa mi neki stroj bude naprijed.
Ono što me pored tu viđenog zanima su neke stvari tipa: koriste li posve standardne plugove i tanjurače ili trebaju neke preinake ?
Jel tko sa njima ore neke značajnije površine ?
Ne mislim korisiti ga stalno za oranje ali kad se radi zelena gnojidba valjda traktor koji ima 70 ks može poorati 30-40 ha da ne mora biti drugi.
Osim toga vidio sam negdje da ima mogućnost na njega namontirati "kašiku" (kao na kombinirkama) koja bi mi dosta značila za kopanje rupa prije sadnje (vjerujem da ako to ne košta previše da bi se isplatila samo na sadnji)
Eto,napisah ja cijelu čitabu,sada čekam komentare
Pozz
I jes it il dali kakve priblizne cjene? I kojih modela? a ovo za prednji hidraulik,ako imas para i možeš platiti uzimaj..ja imam carrara i vjeruj mi zalim sto nemam prednju hidrauliku
Nisam, zvao sam ih. Razgovarali telefonski. Nisam niti išao.da kod pavina,jesi se raspitivo za jos koji traktor?
Čime se baviŠ? i kolike su ti površine nasada