• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Antonio Carraro

vugy

Novi član
Tu od
19 Pro 2013
Poruka
17
Zanima me da li ima netko kakav Antonio ili da zna nešto, a da je na hidrostatski pogon. Koje su mu prednosti a koje mane.
 

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
839
Pozdrav Vugy. Kod nas Ac jako su popularni(najpopularniji od tih malih traktorčiča), a ni jedan nije vlastnik hidrostata. Sumnjam na ozbiljno cijeno kod kupnje novog, il popravak polovnog. Vlastijo se ga pom ome samo profesional radniki. Al oni koji dođu na tržišče na SLO i HR, u glavnom sumnjam, da su iz tuđine, kdje jih nisu imali za gledanje. LP
 

stihlMS660

Član
Tu od
18 Stu 2010
Poruka
276
Antonio Carraro 8400

dobar dan. Da li ima netko antonio carraro 8400? Kad se vozi sa smotanim volanom do kraja čuje se nekakvo pucketanje napred kao da dolazi iz prednjeg diferencijala. Da li je netko imao slican problem ili problem sa prednjim diferencijalom? Imam video, kako da uploadam video?
 

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
839
Pozdrav STIHL. Da nije ti prijašnji vlastnik distančne vijke ušaraufijo unutra, u želji pridobiti manji krug okretanja...KAd ide u kritični kut, može stvarati to buko. MOja je priporuka, da zavij kotač do ove mere, da ne lupa unutra, i distančne vijke nastavi na glavčino na dodir, i to je to. I ne šaraufaj možda za bezveze.
A itak odluka je tvoja, to je sve sa moje strane i sretno.
 

zaneto

Novi član
Tu od
15 Ožu 2018
Poruka
4
Pozdrav svima.
Pronašao sam jedan Antonio Cararro TRG 9800 iz 2008 sa 1650 rh za 6.200 eura. Cijena je odlična za takav traktor samo je kvaka u tome što se nalazi u V. Britaniji, pa me zanima ako netko od vas ima iskustva sa kupnjom traktora iz udaljenijih zemalja tipa Njemačka, Nizozemska i V. Britanija, da ta iskustva podijeli samnom.
 

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
839
Dobrodošao na forumu!:drink:
I sad odgovor na tvoje pitanje. Dal ti zaista misliš, da če ti ko dati ovaj traktor za ove pare:D:NEkome se jako sviđaju tvoji težko prirađeni novci:icon_e_wink:
Toliko bijo bi vriejdan, ak bi ga voz posatrao, pa bi ti ga prodali za rezervne dijelove.
 

zaneto

Novi član
Tu od
15 Ožu 2018
Poruka
4
Znam da je to smiješna cijena za taj traktor ali ne radi se o pojedincu, nego taj traktor prodaje firma koja se bavi prodajom rabljenih strojeva i imaju web stranicu na kojoj svašta nude i sa pristupačnim cijenama.
 

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,033
Nemoj se zeznut...ako traze pare unapred samo je preskoci jer to jednostavno ne može bit cijena za taj traktor
 

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
839
Ja tako kao "Europe trade machinery", bila web stranica manje od mijesec dana, pa jo izbrisali. E po forumima o tome bilo je dosta prič. Kod nas jedan htijo tovornjakom iti u tuđino, pa da dovede pun tovornjak traktora i ovdje prodava. A prodavač uvijek davao isti odgovor-prvo nakaži novac, onda čemo se dogovriti za ogled i prevoz. Bolje da kupiš za svoj novac vašeg Tubera poleg tebe i imat češ traktor na dvoru, a ne ono sliku od AC-ja . Slika za 6200hiljade preskupa je.:(shake):
 

darkohittner

Član
Tu od
5 Srp 2009
Poruka
203
zanima me vaše mišljenje ,dakle kupujem svakako ac ciljam na supertigre 5800 ili majora oba su zglobni odnosno da budu kao tomo ili hitner ,oba imaju isti motor samo je major hidropogon bar tako mislim i razlika u cijeni 20 tisuća kuna ,radim otprilike 500 sati godišnje od oranja frerzanja do malčiranja ....možda netko ima bolji prijedlog ili da goldonija uzmem..
 

drazenhonda

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,717
Uzmi najjačeg od ta tri.
Dali si u ravnici ili brdu?
Pretpostavljam da ideš na novo.
 

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,033
Između ta dva se uopce nebi dvoumio, major je nedvojbeno bolji, probao sam oba
A uzmi u obzir i Maxtera on je bolji od 5800 ali po opremi lošiji od Majora
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,658
Krumpi, reci koju i o Goldoniju, obzirom da i njega imate
 

Najnoviji postovi

Na vrh