reider
Aktivni član
- Tu od
- 9 Velj 2012
- Poruka
- 854
Darko HItner-Hidropogon na Majoru??On ti ima mijenjač 12+12, koj je dosta bolji od Supertigra 5800 sa 8+4, jer ima sinhron na ručki mijenjača. Pored ove prednosti ima Major mogučnost doplate dvih različtih brzin okretaja vratila, dok supertigre nema. A više puta ti treba 750 nego 540 gledujoč na različte priključke.Vidim, da si omenil frezanje- ovo milina ti je 750 okretaja na vratilu. MAjor je i malo teži od supertigra, al žao je i skuplji.
Isto ti i ja savijetujem, uzmi 18" kotače.
Možeš uzeti Maxtera, ne bih ni upal tvrditi, da je kaj loše opremljeni nego AC Major, jer kod obadvih dobije se sve potrebno za rad, a ak nije serijski, može doplata.
MAlo je važno ti i, razlika u cijeni i koja marka ima kod tebe bolje pokriveni servis.
A što se tiče glede biranaj između modelova i marke, shvatij sam jedno stvar: Kupuješ ne samo za jednu godinu. ZAto možda pametno kaj para dodati, za bolji model, nego prištediti, i onda nakon nešto vrijemena tuči se po glavi, da si se zaje....A sve napisano sa izkustva . LP
Isto ti i ja savijetujem, uzmi 18" kotače.
Možeš uzeti Maxtera, ne bih ni upal tvrditi, da je kaj loše opremljeni nego AC Major, jer kod obadvih dobije se sve potrebno za rad, a ak nije serijski, može doplata.
MAlo je važno ti i, razlika u cijeni i koja marka ima kod tebe bolje pokriveni servis.
A što se tiče glede biranaj između modelova i marke, shvatij sam jedno stvar: Kupuješ ne samo za jednu godinu. ZAto možda pametno kaj para dodati, za bolji model, nego prištediti, i onda nakon nešto vrijemena tuči se po glavi, da si se zaje....A sve napisano sa izkustva . LP