Ak imaš potrebu po širini 1,3 metara možedu se svi ti prije gore napomenuti traktorčiči tako sožiti, pa maka gledaš fiksnog Majora.Sve do 50 ks ima ovakve širine ovi modelovi. Uzmi zglobaša!. Za ove posle zakon ti je on. Okretan je i ne razorava tekom manevriranja terena. Govorim sa izkustva. Fiksni kad se okretaju sve razoravaju i ajnšlag jim je veči. Što se tiče ovih dvih tvrtka, Goldoni ni nema više na svoji stranici Eura i svih modelova koje rade, tako da neznam što se kod njih sve može dobiti. Oni nemadu mi se čini izpod 50ks zglobaša, no mi se čini, da ni AC nema. JA bi ti priporučijo gledaj zglobaše 50ks obadvih firma i što se za tvoj novac može najviše i najbolje dobiti. Nisam više na tekočem sa podatcima, jer ne pratim dugo više produkta,kaj sve ove firme imadu novog. Goldoni imao Maxtera zglobaša 50ks , a Ac imao stari Supertigre i taj novi zglobaš Major kojeg Krompi napomenja. NAjpovoljniji možda če biti stari model Supertigreja Ac, al znaj, da je tehnički i zaostali, jer to je stariji model tog ranga.
Al drugo što ti polagam na srce gledaj, da za ove posle, kaj kažeš uzmeš model, koj ima 750 vratilo il 1000.Znači opcijo brzog kardana, da ne mu izvadiš dušu,kad guraš gas na laganim poslima.