Ivan Kolić
Novi član
- Tu od
- 3 Svi 2021
- Poruka
- 24
Evo par slika pa vi prosudite. Screenshot , Screenshot .
Bočno klizanje je jaaako opasno i obično uvertira u prevrtanje, ako donji kotač dođe do neke prepreke. Imam iskustvo s prevrtanjem prikolice koja je počela bočno kliziti.
Ma ako je sa traktorom sve uredu 5000 je dobra cijena toliko bih i dao. Poslat cu vam neke oglase koje sam ja vidio pa ako biste mi mogli reci da li koji od tih valja; Carraro supertigre | INDEX OGLASI , https://www.index.hr/oglasi/antonio-carraro-740/oid/2912825; Antonio carrero dig 32 ks !!odlično stanje!! | INDEX OGLASITakav ces tesko nac od kad pratim oglase samo par komada je bilo, fiksni i toga godista, izmedu ac i tv uvijek biram ac il neki goldoni fiksni on je po cijeni ko ac ali ispod 5t€ ti ne gine
I jos sam ovaj nasao ovaj mi se cini ko fiksni tip traktora ali nisam siguran ScreenshotTo su ti sve zglobni traktori ovaj link u sredini mi ne želi otvorit, još je ovaj zadnji link i najbolji od ponuđenih
Bil jedan takav u mom kraju tam negdje 70-ih...strašan stroj onog vremena...I jos sam ovaj nasao ovaj mi se cini ko fiksni tip traktora ali nisam siguran Screenshot