Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
Ne ali vidi ferrarija jaci model od 48ks mozda su jeftiniji od ac
Zasto mislis daje goldoni 5 mjesta iza? Kolega je sa mislim cluster 70 radio 8 h sljiva,tero je zanon malcer 190 cm. Natuko 8700 rh,i i onda mu puko kardan. Normalno imo je nekih sitnica tipa kojekaki semering,brtva,crjevo al toj u glavnom sve. Sasvim ok traktor bio.Goldonijev euro 45rs...al to je jedno 5 mjesta nakon ac...a izmedu na žalost nema ništa..holder je skuplji od ac, a ove druge marke su lakše i mekše
HvalaTo je tenk, a ne traktor! Neka dugo i dobro služi.
@Marek6 i ja se zadnjih nekoliko mjeseci bavim time i skupljam informacije, samo što je moj Tigrone 7000 puno stariji od tvog i nemam upute za održavanje. Ovdje na forumu se puno raspravljalo u tome koje ulje ide u prednji diferncijal i hidrauliku.Pozdrav svima.
Imam Tigrone 5400 i htio bi promijeniti ulje u diferencijalima i reduktorima pošto nije mijenjano sigurno zadnjih 700 h. U uputama piše da u prednji diferencijal ide 13l 15w40, u zadnji 17l 80w90 i u zadnji reduktor 1.2l 85w140 (Nisam siguran ako se ovo odnosi samo na jedan ili sve reduktore). Zanima me koje ulje bi preporučili i ako treba na nešto paziti jer ovo prvi put radim. Također sam primjetio da u zadnje vrijeme slabije koči pa bi i tu nešto trebalo raditi.