Bas sam kod Pavina i gledao. Dosla mi je danas ponuda
Tigre 5800F s frezom 130 i malcerom 130
Cijena s pdv-om 26.267,50€
Stavio sam F verziju jer mi je on upario na “obicnog” Tigra manji malcer i frezu(120/115) razlika u cijeni je 2500€
Koliko vidim razlika izmedu F i “obicnog” je u podiznoj snagi 150kg, u kilazi samog stroja 200kg, te motor kod F verzije je stage 5 dok je kod obicnog stage 4. Jedina prednost je sta obicni ima najmanji radijus okretanja u klasi
Goldonia sam gledao u kralj K&M
Sam traktor je 22700€, freza 140cm agro kralj 1875€, malcer lupo 140cm 3500€ ukupno 27000€.
za usporedit bi bilo AC tigre 4000 i Goldoni E-50RS. Ipak je razlika sada u 6 ks. Samo bojim se da nebi imao za tu opciju.
Nebi isao na varijantu solis, iako je cjenovito dosta jeftiniji, kad vec kupujem isa bi na nesto poznato. Oduvik se znalo da su AC i Goldoni u samom vrhu.
Kod AC garancija je 2 godine, kod Goldonia je 1 godinu. Pavin je susretljivi sta se tice servisa, a kod goldonia oni ako ne dogovore nekog u dalmaciji tu bi mogao nastat problem. Trenutno su u dogovoru s nekim iz Zadra, ali…
Poletilo mi je oko na Goldonia jer cjenovna razlika u samom traktoru nije velika.
sta se tice para gornja granica je 27000€.