Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,216
Mislim da su to iste gume,skoro nema razlike
Ja sam podmazao ovu gornju i donju mazalicu na slici...Sta još podmazuješ sa prednje strane traktora?Ima li načina da se podmaže ovaj sklop unutra? Ima dvije mazalice gore i dolje, ali nema nista sto bi podmazivalo sredinu? Ili ja to ne vidim? To su prednji kotaci od AC Tigre 3800.
Odlican okretan..a opet ozbiljan stroj...Sva 4 kotaca 16 cola. Traktoric je super!
Bok..Koliko sada dode Antonio carraro TN 5800? To ja novi model sa Yanmarom 1568ccm sa turbom 168 Nm euro 5.Pozdrav ekipa, gledam si kupiti novi traktor 36 - 50ks i zapeo mi je za oko ac tn5800, bio kod Pavina neki dan. Treba mi za kosnju (roto malcer) i nacelno za vuci prikolicu (i ravno i breg). Mozda cu ga vise opteretiti u buducnosti (malcer), no za sad je to, to. Ne planiram orat, ni frezat. U bregovitom sam kraju, okolica Samobora.
Usporedjujem trojac bcs/ferrari/pasqali s AC i ac mi se cini kao najbolje opcija s 50ks. No red flag mi je za novi ac tn5800 sto ima yanmara euro5 norme. S obzirom da ne radim s trakotorom 4-8h kad ga upalim zanima me vase misljenje da li bi mogao imati problema s regeneracijom.
bcs/ferrari/pasqali su jos na euro3. Cak i ovi slabiji s 36ks imaju kubotu s 4 cilindra takodjer euro3 sto mi se cini kao dobar motor za te konje. Pa ako mozete dati vas strucni osvrt. Hvala unaprijed.