Ne kažem ti ja da si budala,to si sam sebi rekao.Ti najbolje znaš jel jesi ili nisi.Ja iznosim svoje iskustvo,ako te zanima pročitaj ga.Ako ne onda nemoj pokušavati napraviti budalu od mene.Ja kažem da je dobar i da vari dobro,bolje nego sever kojeg sam platio oko 3000 kuna.Bolji je neusporedivo,u svakom pogledu.Isto tako kažem da ga koristim profesionalno,znači svaki dan varim sa njim i to dosta puno,znači nisam neki hobi majstor koji jednom godišnje zavari kvaku od vrata i veli da je dobar aparat.Ja te aparate ne proizvodim,niti prodajem,niti zastupam firmu koja radi bilo što od navedenog.Što znači da nemam potrebe lagati,nemam nikakve koristi od toga na bilo koji način.Ja kažem da su inverterski aparati bolji i to je to,pitajte Savorisa i reći će vam isto.Još sam kao veliku prednost naveo težinu od 3.5 kilograma,dok traf manje jačine ima 40 kilograma.Probaj ga cijeli dan nositi i premještati pa da vidiš što je bolje.Ne moraš ti meni niti vjerovati,živo mi se prči za to.Ja iznesem svoje iskustvo kao i svi drugi ovdje.Ali očito vlada ona filozofija kao u komunizmu.Da nije svako mišljenje podobno,moraš misliti ono što drugima paše.Skužio sam da ima par ljudi na forumu koji vole biti u centru i vole nametnuti svoje mišljenje svima.I oni moraju uvijek biti u pravu,toliko o demokraciji