- Tu od
- 13 Stu 2019
- Poruka
- 3,259
To su ne Fronius kolica oni imaju okrugle cijevi. I fi 250 pune kotače 😎
Ak ti je višak moreš ga meni poklonit..
Si dobil i automatsku masku z njim? 🤔
To su ne Fronius kolica oni imaju okrugle cijevi. I fi 250 pune kotače 😎
Takav švas uparat a kolica si dal delatiI kolica dal napravit.
A kad da ih napravim kad?Takav švas uparat a kolica si dal delati
Pa je, to bu za finije i skuplje projekte😉Neka te dugo služi i bude ti od koristi.
Super izgleda i stvarno bi bilo šteta koristiti ga za švasanje prikolice. 😉
A znam, najbolje bi bilo da si aparat kod mene ostavil pa bi ja delal s njim.A kad da ih napravim kad?
Što se tiče cjevarije da, 90% se vari tig.U Rafineriji Sisak su skoro sve "prebacili" na TIG
Rade tako da sa najmanje dodavanja drugog matrijal, da je zavar nastao od konstruktivnog matrijala sa najmanjim udelom druge primjese. Takav var ima najmanja dinamička naprezanja što je najpotrebnije u sistemima koji prenose fluidan pritisak.Što se tiče cjevarije da, 90% se vari tig.
Al ovakve stvari, po meni vrlo bitne treba odraditi kako treba od samog korjena ,a ne kao što sam dosta puta vidio da se naprave lagane faze i samo to zavare.
Čemu onda debljina od tih 20+ materijala ako nije u cijelosti zavaren.
Gledao sam taj video. Odrađeno je vrhunski i sigurno je dobro. Ćak i bez TIG postupka bilo bi ok. A ako to želimo odraditi po pravilima struke onda se bočno stave nekakve ukrute ili pločice ,pa se zavar završi preko njih. Pločice se odrežu i zavar pobrusi. A bez pločica bočni dio zavara treba obrusiti na čisto pa onda navariti i obrusiti.Opa😳
Tvrđi var je, ali za navarivanje je dobro koristiti DUR 600. Nisam siguran da li ima DUR 400.Može li ovo proći? 🤔
Nije za navarivanje ko DUR 400,ali vjerujem da je dosta tvrdi var