Majstor prođe kroz "školu" a uči i brusi se "uz rad" cijeli život.
Žalosno je, ali kod nas je sve manje pravih majstora struke, događa nam se sve više "yutube nadriliječnika".
PS
Tumačite kako Vam volja. Ja sinoć nisam gledao utakmicu, bio sam na druženju s kolegama iz bivše radione. Prvo takvo okupljanje nakon protjeka 24 godine, tada nas je bilo 28 na večeri. Jučer 8 😥. Dio kolega je preminuo, a dio nam se nije mogao pridružiti iz zdravstvenih razloga. 😥
Jedan je od mlađih kolega glasno komentirao, da je s godinama shvatio i skužio "kakva smo mi ekipa bili". Zajedno radili, rješavali i nerješive probleme, zajedno igrali Loto, zajedno se veselili ili patili.
Mene je "našpotao" da je tek s Interneta skužio za neke moje "aktivnosti", ne želim ih ovdje popularizirati, ali 3 forumaša, ovdje aktivna, znaju na što mislim i da Vam ne lažem.
Bili smo sposobni za sve, svi koji su za to trebali znati, uvijek su računali na nas i ponosili su se s nama, jako, jako jako.
Sinoć smo si vratli brojne uspomene, a da smo bili jaka ekipa to je istina, kao kolektiv možda i daleko najjača.
A danas meni dolaze kućanski aparat probati popraviti 2 majstora, hebiga, oba lijeva.
Sad je ovo več OFF oprostite, još idem malo u garažu, imam tamo nedovršenu "gažu".