Taj nema podešavanje AC frekvencije što je po meni bitna stvar kod aluminija, više frekvencije za tanje stvari, a manje za deblje. Kod aluminija je bitno i kontinuirano podešavanje struje u toku varenja što opet ovaj ne može jer za hladan aluminij treba milijun ampera, a dok se zagrije vrlo brzo se može i pregrijati i propalitiMišljenje o ovakvom aparatu?
Aparat za varenje Stahlwerk AC/DC TIG 200 PLASMA ST IGBT
Aparat za varenje Stahlwerk AC/DC TIG 200 PLASMA ST IGBT AC / DC TIG zavarivanje - Izmjenična (AC) i istosmjernawww.njuskalo.hr
Kak nema, a za kaj onda služi onaj drugi kotač pod kojim piše AC balance -5, +5?Taj nema podešavanje AC frekvencije što je po meni bitna stvar kod aluminija
AC balance je postavka koja određuje koliko je vremena valni oblik struje u plusu odnosno u minusu. Valni oblik struje kod tih aparata je pravokutan (neki imaju i opciju promjene valnog oblika) i onda je jedan dio vremena na volfram elektrodi plus i on čisti aluminij oksid, a drugi dio periode je minus i on daje penetraciju u metal - najjednostavnije rečenoKak nema, a za kaj onda služi onaj drugi kotač pod kojim piše AC balance -5, +5?
Izgleda da se grah okrenul na ovog bez plazme ShieldSquare Captcha
Ovo sve kaj ti pišeš je za mene špansko selo dok malo ne probam.AC balance je postavka koja određuje koliko je vremena valni oblik struje u plusu odnosno u minusu. Valni oblik struje kod tih aparata je pravokutan (neki imaju i opciju promjene valnog oblika) i onda je jedan dio vremena na volfram elektrodi plus i on čisti aluminij oksid, a drugi dio periode je minus i on daje penetraciju u metal - najjednostavnije rečeno
Znam, prva boca bu za igru otišla, a sljedeča bu ipak malo dulje potrajalaargon kooooštaaa