Kaj mi vredi isprobavati kad sam do sad par puta videl kak rukohvat izgleda i držal ga u rukama ali gumb za paljenje nisam u životu stisnul......Odi v Zelinu i pogledaj kaj nudi Proinstal. Proizvodi su vrlo slični SW-u, samo je trgovac domaći. Prije kupnje možeš probati, odabrati kaj od opreme želiš...a ako ti se ne svidi, odeš dalje...
To je sramota kak varaju ljude sa tom garancijom.....Kineski, k'o i svi drugi. 2g osnovne garancije, može se doplatiti za 5g...
Ali, možeš kupiti od pribora ono kaj želiš ili ti treba. Čovjek je korektan, ima servis, osim svojih nudi i Varstroj.
Vrijedi pogledati.
Kakvih 7 godina!!!Kolko je garancija? 7 godina?
Da, bez Hrvatskih nametaKolko je garancija? 7 godina?
Kad odbijemo vrednost Tomosovih dijelova, štender i par komada alata.... masku, bocu, manometar, žicu, volframi, šobe.....Nek bude sa srećom i ako nije tajna koja je cijena? Mi od stahlwerka imamo plazma rezač i nema greške za sad.
Uglavnom.
Aparat je doma.
Nije bilo likova ni ua Škodilaka, zato jadan ima unfal svako malo 🤭Istrukcije nemaju veze sa "redom'..a kad bi na to gledali likovo je tvoj trošak.
Pridružujem se željama a ak su kod Muhaća dojdem na instrukcije
Nahranil i napoil vas još nekak i bum, ali ko bu tolke pametne glavice na jednoj hrpi slušal 🤭Palim pilu, nam!