vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Imaš prav ..batina ina 2 krajaNije bilo likova ni ua Škodilaka, zato jadan ima unfal svako malo 🤭
Imaš prav ..batina ina 2 krajaNije bilo likova ni ua Škodilaka, zato jadan ima unfal svako malo 🤭
To je bar lako! Malo cugneš i samo klimaš glavom kao da sve razmeš!....
Nahranil i napoil vas još nekak i bum, ali ko bu tolke pametne glavice na jednoj hrpi slušal 🤭
Za pojest i popit bumo i mi nešto donirali a za pametne glavice e za to neznam kak bu zišloNahranil i napoil vas još nekak i bum, ali ko bu tolke pametne glavice na jednoj hrpi slušal 🤭
Ne samo elektroda i žica, tak jakog kombiniranog nema kod njih u ponudiOvaj prvi nema TIG?
Tako sam i mislija, al opet bolje da neko stručniji pogleda, možda sam propustio koji detalj.Moj izbor bi bio stahlwerk zbog toga što ima dupli pogon žice što je izrazito bitno kod aluminija ili duljih gorionika i u setu se dobivaju kotačići za aluminij. U stahlwerk stane 15 kg kolut žice, a u proinstal samo 5 kg. Stahlwerk je u konačnici jeftiniji, a bolji aparat
Ako se odnosilo na mene, za početak mislim samo željezo.Pazi, za aluminijsku žicu od 1mm, navodno tanje nema, trebaš struju 210-230 A. Ide li to kod tebe na jednu fazu?