24 god se bavim time. pune oci i dima i zracenja i opiljaka. znas kako je sam raditi limariju na autu. dok isheftas vec pola povaris a sve bez maske.
sa varstrojevim co2 nemam problema jer ponajmanje zraci , ali sa trafo i inverterom je zeznuto pogotovu sam nesto sklapati.jednom sam nagrabao od loseg stakla na masci sa kojim je aparat isporucen. sva koza sa lica mi se oljustila a 7 dana nisam u svetlost mogao pogledati ko vampir. otada sam primetio da mi i vid popusta a i godine cine svoje. nisu se oci stedile.A onda se nocu suze liju i psuje sve po redu zasto nisam masku imosweat):
uzmi masku sa senzorom. nisu lose a nije im neka cena oko 50eur. ali dosta znace .
Ja sam kupio masku od one sama sto se zatamnuje za 50eura, i dosad super stavis je na glavu i obe ruke slobodno i vid zastitis
Fino kupiš ko ja malog fronius-a i nemaš brige s lijepljenjem i varanjem okomtih varova :icon_super:
Evo ovakav je moj i kupio sam od njih
http://legura.hr/strojevi-za-zavarivanje/fronius/transpocket-15001500-tig/
Aparat je mrak ..mali ali pali i prednost je što je lagan mali moš s njim u kombajn se zavući tj di god oš i variti ,a i još jedna prednost radi mali na agregat što meni paše tj treba tako da mogu i terenski nešto povariti ...sve u svemo je ok osim cijene ...stvarno je puno love ali nije mi žao ni kune uloženog..
a koja je cijena kad je tako nepovoljna, i daj mi malo pojasni tek sam nedavno poceo istrazivati te aparate,on moze variti obicnom elektrodom i tig-om?Fino kupiš ko ja malog fronius-a i nemaš brige s lijepljenjem i varanjem okomtih varova :icon_super:
Evo ovakav je moj i kupio sam od njih
http://legura.hr/strojevi-za-zavarivanje/fronius/transpocket-15001500-tig/
Aparat je mrak ..mali ali pali i prednost je što je lagan mali moš s njim u kombajn se zavući tj di god oš i variti ,a i još jedna prednost radi mali na agregat što meni paše tj treba tako da mogu i terenski nešto povariti ...sve u svemo je ok osim cijene ...stvarno je puno love ali nije mi žao ni kune uloženog..