Ispod 60 ampera sa flux zicom 0.8mm koju imam mi je dosta tesko vidjet rastopljeni materijal i kasnije, jer ne mogu tanke stvari u jednom prolazu, sljaka od zice smeta. Naravno sve se moze, brusit, pomalo, ali ako je plin zbilja noc dan razlika, cak i za neznalicu, onda cu ulozit u bocu, regulator, crijeva. Na unu cu morat prije tehnickog pokusat pokrpat dijelove poda. Srecom kod muldi je jos u redu, stoga pitam da ne trosim bezveze novce. Na primjer, ovo je auspuh, pukao je, sa bocom je islo odlicno, ali je vario onaj tko zna. Druga slika je moj var na prikolici, flux zica. Nije skolski, ali ja bih sa tim bio zadovoljan. Kad su deblji materijali u pitanju i pristupacno mjesto, zadovoljan sam. 95 ampera, brzina zice automatski. Tanko i ispod 60 ampera je lose.Pa smanji amperazu. Možeš u mig/mag ili ti što bi se u narodu reklo sa co2 variti i bez gasa znači samo sa žicom lim na ručnim kolicima a on ti je 0,5mm
Prva i osnovna stvar sa co2/mig/mag varenjem:LIM MORA BITI OCISCEN od rdje,masti ako ga mislis zavariti kako treba inace prsti,ne hvata i dzabe trosis zicu. Pored smanjenja amperaze imas smanjenje i voltaze u zavisnosti koliko tanak lim varis,trazis koja ti amperaza i voltaza odgovara . Moj je neki royce inverter i vario sam bez fluxa i bez boce stvari poput lim od kolica 0,5mm, lim poda fiata una koji 0,8mm, lim na srcu felne gde se sarafaju sarafi od imt traktora koji je 10mmIspod 60 ampera sa flux zicom 0.8mm koju imam mi je dosta tesko vidjet rastopljeni materijal i kasnije, jer ne mogu tanke stvari u jednom prolazu, sljaka od zice smeta. Naravno sve se moze, brusit, pomalo, ali ako je plin zbilja noc dan razlika, cak i za neznalicu, onda cu ulozit u bocu, regulator, crijeva. Na unu cu morat prije tehnickog pokusat pokrpat dijelove poda. Srecom kod muldi je jos u redu, stoga pitam da ne trosim bezveze novce. Na primjer, ovo je auspuh, pukao je, sa bocom je islo odlicno, ali je vario onaj tko zna. Druga slika je moj var na prikolici, flux zica. Nije skolski, ali ja bih sa tim bio zadovoljan. Kad su deblji materijali u pitanju i pristupacno mjesto, zadovoljan sam. 95 ampera, brzina zice automatski. Tanko i ispod 60 ampera je lose.