Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,992
evo ti pogon 4x4 kad si baš zapel za to i 7godina garancijeA ovo?
PARKSIDE PERFORMANCE® MIG-Pulse-Schweißgerät »PMPS 200…
Po online recenzijama se čini sve ok osim nekih problema s dodavanjem žice ako se stavi kolut 15kg s obzirom da je jednostruki pogon.
Jel moguće kupiti i staviti dupli pogon posebno? I to nekako fino da se može vratiti stari ako bi trebalo zbog garancije s obzirom da je garancija 5 godina.
evo ti pogon 4x4 kad si baš zapel za to i 7godina garancije
![]()
STAHLWERK MIG/MAG 200 Puls Pro Vollsynergisches 5 in 1 MIG MAG mit Alu, 499,99 €
STAHLWERK MIG MAG 200 Puls Pro IGBT Schutzgas Schweißgerät Vollsynergisches 5 in 1 Kombigerät mit echten 200 A und 4 Rollen Antrieb, Fülldraht, MIG MAG, ARCwww.stahlwerk-schweissgeraete.de
Ha nadaš se da ti neće garancija trebati... ako baš zatreba može se slati........jedino kaj garancija nije u HR![]()
3 metra poli kabel je drek.... Pa nemreš stalno vleći aparat za sobom, u najmanju ruku, jer ima bocu.Pa nije ovo loše ovako na prvu... ima dupli pogon, nema dupli puls, ali ok... ima 3m kabel za masu i 3m šlauf za mig-mag...
A da... ali onda 30e za poslati, 30e za dobiti natrag...fućkaš takvu garanciju.Ha nadaš se da ti neće garancija trebati... ako baš zatreba može se slati.....
Kak misliš zamijeniti?A kaj kupiš u lidl.de, možeš kod nas u lidlu zamijeniti?
3 metra poli kabel je drek.... Pa nemreš stalno vleći aparat za sobom, u najmanju ruku, jer ima bocu.
Nije to REL, da nema plina ni žice, pa da ga možeš nosati.
Zato ti velim da je Proinstal bolja opcija, jer tam moreš kupiti i dupli pogon i 4 ili 5m polikabel, 4m masu itd.
Novce nemreš dobiti natrag ak nije kupljeno u HR. Garancija vrijedi, šalješ na servis i oni ti vraćaju popravljeni uređaj (na njihov trošak, u oba smjera).
Vidiš, ja tak ne razmišljam. Dupli pogon možeš nadograditi, ak se ukaže potreba (to sam sebi radilna Varmigu), a dupli puls nemreš.Pa dobro, ovaj STAHLWERK MIG MAG 200 Puls Pro ima dupli pogon, a nema dupli puls nego samo jednostruki puls... to mi se čini ok kompromis... bolje dupli pogon
Da, naravno.Čekaj, želiš reći da kupiš u Lidl.de aparat i ako se pokvari odneseš u Lidl u HR na reklamaciju i oni to odrade iako nikada u HR taj artikl nije bio u prodaji?
Vidiš, ja tak ne razmišljam. Dupli pogon možeš nadograditi, ak se ukaže potreba (to sam sebi radilna Varmigu), a dupli puls nemreš.
Da, naravno.
Zakaj bi to trebalo biti problem?
Ak vrijedi za Bosch, Husqvarnu...eu je "zajedničko tržište".