• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Arno

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Pošto sam malo prizdravio i primio se malo posla , a najavljuje se i snjeg :rolfer: napravio sam uz pomoć kolege " firemanpeter " -a i uz njegove savjete i pomoč , na kojima mu se zahvaljujem :prayer: a ispalo je ovako

Ja zadovoljan , dosta su gusti , a veličina karika je takva da i kada upadne u ripnu još uvjek je starija od ripne , a teški kao jedan uteg na TOMI :p

:finga:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Odlično obavljen posao. Dosta su gusto napravljeno, bit če dobar grip.

Da mislim da gušče i nije moglo , popunjenost je na moje zadovoljstvo dobra , sviđa mi se to što su karike dovoljno velike da i kada uđu u ripnu i dalje vire van i u svakom pogledu uvjek LOVE , jedino što mi nije uspjelo da napravim da paše na gume 7,50x 16 jer bi bilo dosta viška lanca a na tomi to baš i nije poželjno jer ne znaš gdje može zapeti i nešto polomiti ,,,,,,,NEISPLATIVO ,,,,,,,,, ali zato je ostalo materijala pa ako bi trebalo samo se doda potrebna dužina i problem rješen :supz:
a druga stvar koja me malo je.. , je montaža , nide pa nede ako se kotač ne skine pa montira ,,,,,,,,,,,,,,,, puno poprečnih lanaca ukupna težina jednoga preko 15 kg a svaka poprečna upadne u jednu ripnu i možeš se slikati :madmana: ali zato kada se skine , pa navuče , pa zategne , montira kotač , ispusti guma , dotegne lanac :D pa napumpa guma , nema da mrdne ni milimetra :gitarist: , još jednom hvala na pomoći i svjetima , normalno i mjerama koje su mi pomogle za usporedbu :p

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Nema problema oko pomoči, nije mi bilo težko.
A oko montaže ovako. Ti samo stavi gore, može da bude i labavo onda malo voziš i dotegneš i tako ponoviš, može i više puta ako u drugi još nije ok.
Trebalo bi iči bez skidanja kotača.
A to sa pumpanjem sam i ja jednom probal. Ma uhvati to, nema da mrdne.

G

GROF

Guest
., lipo fala za odlično društvo! ...

032012033.jpg

032012032.jpg

032012031.jpg

., lipo fala dragome čoviku iz grada Bjelovara!, zove se ARNO! ...

., fala TI doneba za izvrsno druženje, čašćenje, milijon ideja, ... da te nima?., morali bi te izmislit., fala TI!., evo, ovi par sličic poslikano sa rastanka ispred kafića "srce" u srcu Bjelovara!., valja sam dobro zapamtil jime?., ako nis., budemo ga popravili.-

., mamurno jutro svete nedilje a nakon ispijanja prve jutarnje kafice., pa put za sajam u Gudovac!., ARNO!, stvarno si se pokazala orginalan i izvoran, to volim.-

., pozdrav celoj dragoj obitelji., Bog!, čitamo - pišemo se ...

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
Blatobrani ti nisu original,,,neka skalamerija,:supris:,,,ne valja boja nije usklađena s traktorom,,:rolleyess::rolleyess:,,tablica stoji u sredini nije ni osvijetljena,,,,:mrgreen:,,,,ma brdo toga.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:šala naravno.....
Sve pet vidim ja bilo veselo društvo gore,,,,,,,,,,,...:supz:

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
grofe baš ti hvala što si arna poslika pa ga sad vidim jer sam imao želju upoznat ga osobno al bit će prilika da se vidimo i popričamo:supz:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
., lipo fala dragome čoviku iz grada Bjelovara!, zove se ARNO! ...

., fala TI doneba za izvrsno druženje, čašćenje, milijon ideja, ... da te nima?., morali bi te izmislit., fala TI!., evo, ovi par sličic poslikano sa rastanka ispred kafića "srce" u srcu Bjelovara!., valja sam dobro zapamtil jime?., ako nis., budemo ga popravili.-

., mamurno jutro svete nedilje a nakon ispijanja prve jutarnje kafice., pa put za sajam u Gudovac!., ARNO!, stvarno si se pokazala orginalan i izvoran, to volim.-

., pozdrav celoj dragoj obitelji., Bog!, čitamo - pišemo se ...

8) Pozdrav i tebi GROFE , je bilo je dobro ali sa moje strane PRE KRATKO , žao mi je što nisam imao tih dana malo više vremena ,,,, ali eto iskristh koliko sam i kako mogao da spojim ugodno sa korisnim ,,,, istina najslađe mi je bilo kada sem vas DIGAO IZ KINDIĆA ,,, istina volim malo iznenaditi ljude ,,,,,, a i slike su Ti ispale super iako su slikane IZA šoferšajbe , a za divno čudo i u KOMADU :p

Blatobrani ti nisu original,,,neka skalamerija,,,,ne valja boja nije usklađena s traktorom,,,,tablica stoji u sredini nije ni osvijetljena,,,,,,,,ma brdo toga.....
Sve pet vidim ja bilo veselo društvo gore,,,,,,,,,,,...:supz:

8) heeheee , ma dobri su istina da su malo veći ,,,, od 560 ,,, al poklonjenom konju se ne gleda u zube ,,, a tablice ,,,,,,,,,,, jesu , jesu sve je po PS-u osvjetljene od pozicionog svjetla dovoljno da se vide da postoje ,, :D :rolleyess:

grofe baš ti hvala što si arna poslika pa ga sad vidim jer sam imao želju upoznat ga osobno al bit će prilika da se vidimo i popričamo:supz:

8) Tomo 522 ,, ma nije problem blizo smo lako čemo se mi susresti i porazgovarati a i popiti koju :p

i ima prednje blatobrane od URSUSA

8) Da u pravu si blatobrani jesu od URSUSA ali jako dobro služe svrsi ,,,,

G

GROF

Guest
., sretan TI rodjendan! ...

., prijatelju ARNO!, sretan TI rodjendan! ... :partyman: ...

., svako dobro TI želim., DA bi živ i zdrav bil!, dobra vina pil!, u dobrom društvu uvik bil!, obitelj TE volila i poštivala koliko TI nji voliš i poštivaš!, prijatelji TI iskreni!!! uvik društvo delali!, ... :supz: ...

., lip pozdrav celoj dragoj obitelji!, Bog!, čitamo - pišemo - vidimo se uskoro u tvome predivnom gradu Bjelovaru! ... :mrgreen: ...

B

BAGERISTA

Guest
Sretan rođendan,,,,od sdrca,,,i nek bude sriće i zdravlja i sve više
b9aolg.gif
:weedman:,,,,trdo sprid,,,i da bude puno para..
2q9cmza.jpg
..:drinkers::drinkers:
121ygkz.gif

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
jupi jeeeeeee Arno,baš ti je zgodan broj na torti,puno svega al najviše zdravlja:prayer::prayer:,alat te služio,traktor se ne kvario ,obitelj ti sve više posla davala:finga::finga::finga:,što manje oči naprezo na komade,ma uglavnom udri dalje do 105 pa kak bude:partyman::partyman::partyman:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
HVALA , GROFE ,,,,,,,,,,,,,,, a kada dođeš javi , znaš da si dobro došao , a popićemo kuju i u to ime :)

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Sretan rođendan , živio bar još toliko
HVALA , ALI TO BI STVARNO BILI PREVIŠE ,,, ma ne za me ne alim za one oko mene

Sretan rođendan,,,,od sdrca,,,i nek bude sriće i zdravlja i sve više /b9aolg.gif[/IMG]:weedman:,,,,trdo sprid,,,i da bude puno para..[/IMG]
za ono sprid ok , para ok ,,,,,,, al ko bito sve uskladio i još nakon toga ostao dobar sa ženom ,,,,,,,,,,,,,, a to bi ipak najviše htio ,,,, hvala BAGER :D

Sretan rođendan i sve najbolje puno svega šta si sam zaželiš...
E PUNO ŽELIM ,, al neka mi se bar malo ostvari i biće u redu :D

Sve najbolje
hvala ,

sretan rođendan i od mene.
itebi hvala na dobrim željama :)

jupi jeeeeeee Arno,baš ti je zgodan broj na torti,puno svega al najviše zdravlja:prayer::prayer:,alat te služio,traktor se ne kvario ,obitelj ti sve više posla davala:,što manje oči naprezo na komade,ma uglavnom udri dalje do 105 pa kak bude:ljepe želje AJKULA , nešto mi se i ostvarilo al nažalost u suprotnom smjeru , život je čudan ali je takav ... :)HVALA NA LJEPIM ŽELJAMA , nadam se da čemo se sresti i opet popiti koju u našu korist :D

Sretan rođendan i sve najbolje, pogotovo da bi zdrav bio!!!:
, HVALA , zdrvlhje u toj brojki takvo je kakvo je ,,,,,,,,, al da ga ne kudimo za sada služi ,,,,,,,,,,,,, hvala na ljepim željama ;)

Sretan rođendan i sve najbolje!
HVALA PRIJATELJU , upravo mi se razišlo,društvo , pravi prijatelji pa sam sada otvorio forum ,,,,,,,i vidim čestitke i od VAS FORUMSKIH prijatelja pa VAM SE SVIMA SKUPA ZAHVALJUJEM na ljepim željama :D

Na vrh