• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Asestic

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Ako hoćeš mogu pogledati u BiH da li imaju ajax naravno kada budem išao.
Pozdrav!

Pozdrav, evo kupljno u Kadamo, paket 1000 zrna 220 kn, motiva i mirabelle.:partyman:

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
Pozdrav, evo kupljno u Kadamo, paket 1000 zrna 220 kn, motiva i mirabelle.:partyman:

ma sve to uzmi,nikakav Ajax,bolje je rekao sam ti već.i dobra ti je cijena,mene su prošle godine tražili 290kn.

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
Evo me nazad, lutam sjemenarama i nigdje nemogu naći partenokrapne sorte kornišona, a bogme ni motive ili ajaxa. POMOĆ javite ako netko zna, ovi kod kojih sam do sada uzimao ne bave se više time sad je sranje. @dane001 jel to znaš gdje ima.

jesi gledao u CPM-u ako ta firma još postoji

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
ma sve to uzmi,nikakav Ajax,bolje je rekao sam ti već.i dobra ti je cijena,mene su prošle godine tražili 290kn.

Kupio care,, kupio 8 paketa ,,, 4 motive i 4 mirabelle, sad idem u pripremu plastenika za sadnju u kontejnere,,,, gnoj sam navezo i zaoro na otvorenom.
Hvala na preporuci vidit ćemo jel te moram poslije potražit za :axe: ili da :partyman: :drinkers:

asestic

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
601
Ma nemaš frke, tebe ću naći kad dođem na agro arcu u gradišku,,,,:drinkers:

Može samo se javi jer mi je posjed izvan grada u Medarima a ja živim u N.Gradiški.
Pozdrav!

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
Može samo se javi jer mi je posjed izvan grada u Medarima a ja živim u N.Gradiški.
Pozdrav!

reci mi kolega a gdje su medari prema okučanima ili požegi

asestic

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
601
reci mi kolega a gdje su medari prema okučanima ili požegi

Prema Okučanima na pola puta inače to mi je mraz pa kud se patim s ženom moram i sa zemljom njenom.
Pozdrav!

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
Kupio care,, kupio 8 paketa ,,, 4 motive i 4 mirabelle, sad idem u pripremu plastenika za sadnju u kontejnere,,,, gnoj sam navezo i zaoro na otvorenom.
Hvala na preporuci vidit ćemo jel te moram poslije potražit za :axe: ili da :partyman: :drinkers:

čuj,ako budeš radio kao do sada i ako si na Ajaxu imao onolike prinose,ovdje će ti biti 30 posto veći. samo vode,vode i vode i nemaš brige.

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
Prema Okučanima na pola puta inače to mi je mraz pa kud se patim s ženom moram i sa zemljom njenom.
Pozdrav!

išao sam tim putem inače bio sam u bogičevcima

asestic

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
601
išao sam tim putem inače bio sam u bogičevcima

Postoji tamo i kuća koju smo nasljedili od ženine bake ali obnovu nismo pa živim u gradu ako naiđeš kućni broj 69 slobodno svrati alo je auto u dvorištu .
Pozdrav!

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
Postoji tamo i kuća koju smo nasljedili od ženine bake ali obnovu nismo pa živim u gradu ako naiđeš kućni broj 69 slobodno svrati alo je auto u dvorištu .
Pozdrav!

neznam koji je broj kuće gdje sam ja navračao ali zna da ima jedan dio mislim da se zove stari kraj i novi kraj tako nešto

asestic

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
601
neznam koji je broj kuće gdje sam ja navračao ali zna da ima jedan dio mislim da se zove stari kraj i novi kraj tako nešto

Da to su ti ulice u Bogićevcima a ovo ti je moj kućni u Medarima.

Pozdrav!

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
čuj,ako budeš radio kao do sada i ako si na Ajaxu imao onolike prinose,ovdje će ti biti 30 posto veći. samo vode,vode i vode i nemaš brige.

Ei to je u toku rješavanja, jer sam do sad jebavao s bačvama, a sad sam nabavio cisterne 1000 litara 3 kom, još moram nabavit negdje 2 kom, tko da navodnjavam neprestano i prihranjivam.
Jel znaš možda gdje bi bilo koja cisterna na box paleti od 1000 lit.:scratch

asestic

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
601
Ei to je u toku rješavanja, jer sam do sad jebavao s bačvama, a sad sam nabavio cisterne 1000 litara 3 kom, još moram nabavit negdje 2 kom, tko da navodnjavam neprestano i prihranjivam.
Jel znaš možda gdje bi bilo koja cisterna na box paleti od 1000 lit.:scratch

Bilo je ovdje kod mene u mom krajz mislim 1000 l 700 kn .
Pozdrav:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Bilo je ovdje kod mene u mom krajz mislim 1000 l 700 kn .
Pozdrav:

Uf ništa jeftinije, to mi je malo skupo..... moram potražit po firmama, uljarama itd. Poz.

asestic

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
601
Uf ništa jeftinije, to mi je malo skupo..... moram potražit po firmama, uljarama itd. Poz.

E to ti je tako kad si bliže Zbrebu pa imaš veči izbor kakve su cijene tu .
Pozdrav!

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
E to ti je tako kad si bliže Zbrebu pa imaš veči izbor kakve su cijene tu .
Pozdrav!

Je imaš pravo, Zagreb svašt proizvede a i pojede naravno u prevedenom smislu....

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
Je imaš pravo, Zagreb svašt proizvede a i pojede naravno u prevedenom smislu....

bolje si uzmi metalnu cisternu od cca 2000 litara ili više i to je najbolje. ja sam takvu kupio za 600kn,bila od nafte,dobro oprao,ofarbao i ko nova. možeš i podvozje napraviti pa je mobilna.

Najnoviji postovi

Na vrh