pele
Član
- Tu od
- 23 Kol 2010
- Poruka
- 793
Ako hoćeš mogu pogledati u BiH da li imaju ajax naravno kada budem išao.
Pozdrav!
Pozdrav, evo kupljno u Kadamo, paket 1000 zrna 220 kn, motiva i mirabelle.artyman:
Ako hoćeš mogu pogledati u BiH da li imaju ajax naravno kada budem išao.
Pozdrav!
Pozdrav, evo kupljno u Kadamo, paket 1000 zrna 220 kn, motiva i mirabelle.artyman:
Evo me nazad, lutam sjemenarama i nigdje nemogu naći partenokrapne sorte kornišona, a bogme ni motive ili ajaxa. POMOĆ javite ako netko zna, ovi kod kojih sam do sada uzimao ne bave se više time sad je sranje. @dane001 jel to znaš gdje ima.
ma sve to uzmi,nikakav Ajax,bolje je rekao sam ti već.i dobra ti je cijena,mene su prošle godine tražili 290kn.
Ok pajdo ako se predomisliš samo piši.
Pozdrav!
Ma nemaš frke, tebe ću naći kad dođem na agro arcu u gradišku,,,,:drinkers:
Može samo se javi jer mi je posjed izvan grada u Medarima a ja živim u N.Gradiški.
Pozdrav!
reci mi kolega a gdje su medari prema okučanima ili požegi
Kupio care,, kupio 8 paketa ,,, 4 motive i 4 mirabelle, sad idem u pripremu plastenika za sadnju u kontejnere,,,, gnoj sam navezo i zaoro na otvorenom.
Hvala na preporuci vidit ćemo jel te moram poslije potražit za :axe: ili da artyman: :drinkers:
Prema Okučanima na pola puta inače to mi je mraz pa kud se patim s ženom moram i sa zemljom njenom.
Pozdrav!
išao sam tim putem inače bio sam u bogičevcima
Postoji tamo i kuća koju smo nasljedili od ženine bake ali obnovu nismo pa živim u gradu ako naiđeš kućni broj 69 slobodno svrati alo je auto u dvorištu .
Pozdrav!
neznam koji je broj kuće gdje sam ja navračao ali zna da ima jedan dio mislim da se zove stari kraj i novi kraj tako nešto
čuj,ako budeš radio kao do sada i ako si na Ajaxu imao onolike prinose,ovdje će ti biti 30 posto veći. samo vode,vode i vode i nemaš brige.
Ei to je u toku rješavanja, jer sam do sad jebavao s bačvama, a sad sam nabavio cisterne 1000 litara 3 kom, još moram nabavit negdje 2 kom, tko da navodnjavam neprestano i prihranjivam.
Jel znaš možda gdje bi bilo koja cisterna na box paleti od 1000 lit.:scratch
Bilo je ovdje kod mene u mom krajz mislim 1000 l 700 kn .
Pozdrav:
Uf ništa jeftinije, to mi je malo skupo..... moram potražit po firmama, uljarama itd. Poz.
E to ti je tako kad si bliže Zbrebu pa imaš veči izbor kakve su cijene tu .
Pozdrav!
Je imaš pravo, Zagreb svašt proizvede a i pojede naravno u prevedenom smislu....