• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Atomizeri

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,832
Po meni bolje bez. S usmjerivacima prska lijevo-desno, dok na onom okruglom gornje dizne mogu u zrak prskat.

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
800
47314884_02112025132443.jpg
Ima ko iskustva sa ovim atomizerom Agrimac 500l. Cijena je 2600 +pdv

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,190
Pazi kod tih ljevih da nema slucajno pogon ventilatora preko kardana, tako sam ja kupio kineski atomizer i bio je križ kardana od pumpe do ventilatora to je cijeli traktor treslo i bio je strašno težak na samom kraju tako da je bila ogromna poluga, a sve drugo nije uopće bitno kvarit će se svaki, manometar mjenjam svake godine, regulator treba čistit, ventile sam sad na proljeće mijenjo, bitno je kakav ti je prihvat nosaca dizne da nije plastika ženski a mesing muški tu bude veselo kad je pritisak izbije, poželjno je da možeš ventilator isključit ako si duže na cesti da mješalica slobodno vrti, dizne i tako mijenjaš i stavljaš koje ti odgovaraju željenoj potrošnji
Generalno mislim da su atomizeri precijenjeni u odnosu na ostale puno kompliciranije priključke.

Najnoviji postovi

Na vrh