• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Auto-prikolice

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
jel netko zna od kojeg bi auta pasala felga 14" koja po rupama i glavčini paše sa zastavinih vozila koja su imala 13" inače? predpostavljam da bi možda od fiat tipa ili tempre možda išlo ali hmmm

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Od fijata bi ti odgovarat uglavno to ti je razmak rupa 4x98mm a centralna rupa 57mm cini mi se, pase ti i od vw i opela i slicno ako je za na prikolicu!!

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
ma je za prikolicu, sad su felge od yuga gore, osovina od pezeca, ali imam nove gume 14" pa bi to stavio sad.... od fiata znači, opela?

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Da pase ti od bilo ceg gore samo da ti je razmak rupa 4x98 sigurno ja sam imo na golfu 3 felge od opela i na yuga isto samo nisu mogle na prednji kraj na yugu nego samo na zadnji!!

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
budem pogledao na otpadu sad koji dan, sad otprilike znam šta mi treba :)

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Da si se javio par mj ranije nebi trazio po otpadima nego bi se nasli pocastili i imo bi felge:(mm)::(mm):

Turopolec

Član
Tu od
31 Svi 2012
Poruka
413
Ja sam stavljal od golfa jedino je centralna rupa na golfu pol milimetra manja al to se lako pobrusi malo.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
nisam se sjetio ranije, dok nisam danas prikolicu imao zakvačenu za ferđu :) mislim da ču uzet onda od vectre a, ima ih dost na deponiji...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Od vw je jos dobra opelovu treba malo pobrusit da normalno sjeda na glavcinu vw a na yuga kad sam stavljo cinimi se da jedini problem je bio struganje unutarnjeg dijela po kocionom!!
Ma ima svakakvih na otpadu samo kad naletis na koji otpad ides u Novom Selu nema otkupa osim ako imas kog za kemiju??

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
ma da, al nema šta zapinjat jel ide na disk bez kočionog.. Ne tam na kaj ti misliš, ima jedan prije deponiju, ali samo se sa autima bavi, blizu je jako al ne na glavnoj cesti

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Onda mozes stavit od ceg nades ja sam mislio da ides na onaj na glavnoj cesti vise tamo nema otkupa ono je cini mi se cios-ov jel tak od sk prema novom selu palanjeckom s desne strane

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
NIje, od neke firme iz zagorja, neznam točno koje, a Cios ti je u krugu nekadašnje željezare.. Al i onaj je skup ak šta trebaš, kilu ti zaračuna pošteno.. Ja gledao proljetos, neko sasjeko Oltovu tanjuraču 24 diska, baterije kompletne sa čistačima, ležajevima, diskovi 90%, nazubljeni, divota... kad je on to zračunal, jeftinije je na njuškalu naći istu takvu kopletnu...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Znam da je skup bio sam par puta znam ja sk o okolicu odlicno tak da mi nista nije strano htio kolega kupit osovinu za prikolicu i neke profile bilo je masno jako!!

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
dosta, 12600 kn sanduk samo, + arnjevi i cerada oko 2 i pol još al to sam radim

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
Da, sam kaj i vredi te novce, to je profesionalna prikolica, 1300 kg nosivosti, naletna kočnica, otvaranje prve i zadnje stranice dupli lim na stranicama, 14" kotači, i sanduk 250 x131, tak da ide unutra sve kaj hočeš :) Pa u baumaxu pongratzova dođe 11 hiljada kn, nema šasije, manja nosivost i obični poc lim.. tak da realno, ovo nije ni puno nasprem drugih.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma vidim da je vrhunska, nema se kaj dodati!

Nego, imaš ti b+e za to??

Najnoviji postovi

Na vrh