• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Auto-prikolice

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Arnjevi gotovi, dr tjedan cerada i rebrasti lim na pod.... i gasss :)

Posljednje uređivanje:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
kak je zetor ostao izlickan od tehničkog još, danas je na redu bilo ovo :)

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Jesu li ti arnjevi i cerada atestirani?
Ak ti se, nedaj Bože, netko zaleti odostraga ili slicno, imal buš problema...

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
na novoj jesu jel je tako regana, a na staroj ne, jel ju kao prodajem, ali kak se čini, bude ostala kod mene još, atest je 500-njak kn, gotov u danu, a nisam još čuo da je netko imao problema s murijom, osim kaj na teh nemožeš proći. Vragotuk, Vrbovec, on je delal obadvije.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Koju prodaješ, prvu ili drugu??
Meni obadve izgledaju nove :)

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
prvu, druga je nova. Izgledaju tak jel je non stop u garaži i ak se vozi po zimi po soli, ide na ispiranje odma prije garaže... i pazi se max. a i u selu nije bila nikad :D:

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Imam ja njemačku autoprikolicu za prodati bez papira,ima naletnu kočnicu,ako koga zanima,nek se javi

Papcina

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2011
Poruka
376
auto prikolice sa kavezom

pozdrav!

trebam preporuku za novu auto prikolicu, a mora imati i kavez i bilo bi odlicno kad bi se mogla naruciti i tenda za kavez.
namjena je prijevoz 5-6 ovaca (zato mora imati kavez).
bilo bi super kad bi se prikolica mogla vidjeti i kupiti u istarskoj ili primorsko-goranskoj zupaniji.

bitna je kvaliteta, da mi traje cim dulje :) gledao sam ove iz bauhausa al nekako mi ne djeluju bogzna sto...

ajde, slusam prijedloge!

hvala! pozdrav!

Papcina

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2011
Poruka
376
Re: auto prikolice sa kavezom

ps- pretpostavljam da nije prikladni podforum za pitanje al neznam kamo s pitanjem... ako je kriv nek moderator prebaci u ispravan podforum...

fusher

Član
Tu od
28 Lip 2013
Poruka
85

Kupiš u pevecu il bauhausu i napraviš nadogradnju, pojačan pod i stranice s blažujkom, kavez od istegnutog lima i profil (mogu ti i ja ako su blizu optije) a ceradu ti skocka svatko tko radi i kamionske, npr ICT u Permanima. Prilagodiš je sebi i svojim potrebama.
imam jednu z bauhausa, trpam je ko nezdrav i mogu reći da su sasvim ok! Naravno uz minimaln poboljšanja.

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
188

Ja imam prikolicu sa ceradom i kavezom koji se može izvaditi iz prikolica.Prikolica je na prodaju ili zamjena za veću prikolicu bez kaveza.

Papcina

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2011
Poruka
376

hmm a dal postoje vec tvornicke a da dolaze sa kavezom?

fusher, daj posalji neku sliku svoje prikolice, ako ne cu se zaletit ove subote do rubeša da vidim uživo :icon_wink:
cerada je najmanji problem, najbitnije mi je da je robustan i pod i kavez i da mi traje barem 10 godina (ova prethodna prikolica izdurala je cca 25 let :icon_thumright: )

e, a sta je sa tehnickim kad stavljas kavez i radis preinake? jel gnjave ili ne?

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Trebaš atest ako nema orginalnu nadogradnju. Bila je stemina neki dan na njuškalu, 201 x106 s naletnom, duplim stranicama i ceradom kao pokrovom, za nekih 5 i pol tisuća, prikolica je skoro nova..Nadogradnju si najbolje napravi sam za to što trebaš, i daš 500 kn za atest i gas ;) a i pri kupnje nove, kod zastupnika, možda se da kaj smuljati da prvu registraciju obaviš kao sa ceradom, a uzmeš sanduk samo i onda si napraviš nešta do te visine koja je upisana u prometnu.

fusher

Član
Tu od
28 Lip 2013
Poruka
85
Gajbu napraviš tako da nije fiksna, u slučaju policije (iako njih baš koliko sam dosad skontao i ne brine prikolica ako je regana, čak sam imao sudar s prikolicom koja je bila zakačena na ilegalnu kuku i ništa..) nemože ispasti da je to dio prikolice nego prikolica vozi gajbu. Za ceradu nisam još čuo da su nekoga na cesti prcali..

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Svaka nadogradnja MORA imati atest.. U sk se ide na vanredni, čak zajebavaju i za gume ak nisu propisane... Jedno je kaj ti voziš teret, a drugo je kaj vidi da je zašerafljeno za šasiju ili karoseriju, nitko nije bedast :D: frend je imao zajebanciju, izletelo je s prikolice nešta čovjeku na auto iza, zmazalo i šajbu i krov.. zvali muriju, nadogradnja neatestirana, automatski izgubio prava da osiguranje naplati štetu, itd.... ljepo ga je koštalo po đepu, tak da se rizik za 500-njak kn ne isplati.. jedna kazna, koju budeš platio..
One prikolice (pongratz i sl) iz bauhausa, i tih centara su jedino za tuline voziti na polje, drugo niš :D:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Jučer me fino zaustavi murjak, čim je vidio ceradu iza auta, odmah je istrčao i liza.... papiri od prikolice, ovo ono, gleda dimenziju guma, pali signalizaciju, otvaraj ceradu, gleda nadogradnju...turirao me skoro 15 minuta i to sa novom prikolicom od 16 + hiljada kn... onda spike, kak su ljudi nemarni, nemaju atestirane dogradnje, lampe polupane, neispravne itd, ovo ono...... jbt šta da je tek neki stari dreš bio, kak znam viditi, lampi ni nema,,,

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
188
Ja imam orginalnu prikolicu sa pripadajučom ceradom a kavez je napravljen na način da se stavi u prikolicu.Znači moja prikolica vozi kavez kao teret i nema problema sa plicijom.

Najnoviji postovi

Na vrh