• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Auto-prikolice

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Da, al ak pogleda koja je visina upisana i oblik karoserije (otvorena, otvorena s nadogradnjom ili ceradom), onda si ga naheb.....Ova moja nova, sad kad je uzimana, išao sam na teh sa ceradom zbog slikanja na prvoj reg, obavili tehnički, cerada i nadogradnja dolje i šibaj doma sa sandukom.... ali je upisana kao otvorena s ceradom i visina cerade koja je gore bila... tak, ak naletite tak ko ja na ovog, nebudu vam te priče vodu držale :eek:: ak si uzimao tak tvornički s ceradom, onda bi ti trebali biti i upisano s tom visinom koja je

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
400kn ,3godine.+tablica i knjižica ako je prva reg. u pitanju.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Da, ako je laka, bez kočnica.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Imam ovu autoprikolicu, također ima i felge bez guma i oko za auto kuku. Nema papire i ne planiram ju više nikada koristiti. Koliko bi mogao dobiti za nju? Njemačka proizvodnja, stara.

i612ZLp.jpg

GuT5ack.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Nikaj, jer može poslužiti samo kao prikolica za MTK.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
I sam sam to htjeo napraviti, ali nikada nije zaživjelo. Sada imam auto i traktor pa mi još i to zbilja ne treba.

Papcina

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2011
Poruka
376
ok ljudi, definitivno trebam savjet..
jos uvijek trazim prikolicu a kroz tjedan dva moram je nabaviti... laka prikolica do 750kg, 2m duzine
jel ima neke razlike medju proizvodjacima kao sto su stema, pongratz, siop (bjelovar)? trebam najkvalitetniji od njih... gledao one iz bauhasa, to mi se cini krhko i ne bas dugovjecno (ili me dojam vara?).
Zasto sve prikolice imaju podnicu od iverice (blazujka)? Iz kojeg razloga?
Pretpostavljam da se ispod iverice nalazi neki sloj lima ili ne?
Samogradnja arnjeva (kaveza) ili dorada i ojacavanje prikolice ne dolazi u obzir.

Hvala!

Pozdrav!

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Stema ili Tpv Brežice...pongratz je smeće, pogtovo te za 4000 kn nove.. imaju i oni ok, samo te koštaju više, ali su gpa serija, znači, rudo od početka do kraja+ ojačanje ispod stranica..

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Malo obnovio autoprikolicu.
Čekao sam da stignu ležaji od 20.30 kuna u Trgoagenciju, i onda nisam više mogao čekat jer sam stare ležaje skinio, a treba mi prikolica.
Nabavio ležaje za 60 kuna i namontirao.
Ležaji su kineski.
60132613869655077293.jpg
[/URL][/IMG]
80058889764710261508.jpg
[/URL][/IMG][/IMG]
42182038944156456902.jpg
[/URL][/IMG][/IMG]

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Ak misliš vozit slamu ili nešto lagano onda da. Stranice prenježne,pod brzo strune bez obzira na (vodootporan)voziti tereta po papirima možeš,osovine i kotači dobri ,sama rama spigana od lima,samo ne znam tko im je dal ATEST:(envy):

Posljednje uređivanje od moderatora:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
i bolje da nisi dočekao ležaj iz TA za 20 kuna , ja se nisam usrečil s njim ..samo da nije i ovaj iz iste kuhnje

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Ajde da i ja nekad imam sreće, hehe.
Nije neki novac, pa sam mislio probat.
Kolko su izdržali ti ležaji?
Čak sam mislio i glavčine sa ležajem kupit, one su 46 kuna komad, pa nek stoje ako bi nekad možda pravio još neku prikolicu za jedno pet metara drva ,hehe.☺

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
A koju onda kupiti? Važno mi je ja ima širok sanduk (125cm)

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Humbaur, sam kaj za nju treba dulje gurnuti ruku u žep. Kolega Milanzetor je nedavno kupio takvu s linka

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
I ja sam se malo ponovio :icon_super:

Saris , 3X1,5 visina 1,8 , u mlin sam odvezao u njoj 1710kg bez frke iako sam mislio da joj 13ke gume nisu baš za tu akciju ali očigledno se varam.

Moraju joj se srediti sajle od kočnice jer su korodirale od stajanja pa neravnomjerno koče točkovi ali je prikolica strava.
I onaj pomoćni točkić treba da nađem , imam jedan dobar ali je većeg prečnika pa ne stane.

Prilozi

• IMG00285.jpg
    IMG00285.jpg
    34.9 KB · Pregleda: 156
  • IMG00286.jpg
    IMG00286.jpg
    29.8 KB · Pregleda: 89
  • IMG00287.jpg
    IMG00287.jpg
    35.9 KB · Pregleda: 86

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Savo, napravi ga da se pregiba, tj sklopi uzduž.

ZB, onda čekam Milanovo iskustvo.
Humbaur ne vrijedi (meni) toliko koliko košta. Za te novce radije bi nabavil prikolicu s kočnicom (do 750kg).
Jedino kaj su rabljene prikolice pri nama očajno skupe.
Na njuškalu neki cijene više rabljene nego je nova.

Najnoviji postovi

Na vrh