• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Auto-prikolice

tbradaric

Novi član
Tu od
8 Tra 2024
Poruka
29
Kako se slikaju kad se na STP sa novom prikolicom ide samo s računom?

Kako se zakonski voziti se neregistriranom prikolicom do STP ?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,867
U papirima ti piše da prikolica ima arnjeve i ceradu. Kad dođeš ponovno na tehnički sa njom onda to moraš i imati na njoj.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,417
Kako se slikaju kad se na STP sa novom prikolicom ide samo s računom?

Kako se zakonski voziti se neregistriranom prikolicom do STP ?
Paaaa, ima ono PROBA!
Baš sam sad pogledao, ne piše arnjevi i cerada, iako je sve original bilo na TP!

tbradaric

Novi član
Tu od
8 Tra 2024
Poruka
29
E to nisam znao, meni je rečeno da ne treba prikolica ići na tehnički, već da je dovoljanm samo račun.

tbradaric

Novi član
Tu od
8 Tra 2024
Poruka
29
Ha onda mi je bolje uzet bez cerade, pa posle vozat sa ceradom i skidat ceradu kod svakog tehničkog pregleda.
Mada, ako mene zaustave sa 1500kg šodera mislim da će biti manji problem to što imam ili nemam ceradu.

Najnoviji postovi

Na vrh